Romania, terenul de vanatoare al pedofililor. Olandezul fugar a murit! Dezvaluiri explozive

Pedofilul s-ar fi sinucis

Zilele astea numele ororii are rezonanțe olandeze. Purtătorul celor mai urâte apucături umane a intrat în țară miercuri, 18 septembrie, și-a închiriat o mașină de la aeroportul Otopeni și un apartament în zona Obor-Colentina.

Ne „vizita” țara cu un singur scop, vânătoarea. Vânătoarea de copii. Două zile mai târziu, potrivit surselor judiciare, era pe strada principală din Gura Șuții, o localitate din Dâmbovița. Prădătorul a prins în plasă o copilă de numai 11 ani și 7 luni.

Acum, principala întrebare este de ce a putut ciudatul vânător să plece din România înainte de a fi prins? Explicații sunt multe, dar rezultatuul este același: fetița e moartă și presupusul criminal este fugit!

La pândă, lângă școală

Drama începe vineri, 20 septembrie, la ora 16.50. Una dintre cele 36 de camere de luat vederi din Gura Șuții, fixată la școala din comună, surprinde minora Adriana Mihaela Fieraru plecând spre casă. Are de mers aproximativ 500-600 de metri până acasă.

Este fata unui zidar și a unei mame pe care se pare că bolile o țin mai mult acasă. Cu greu, ajutați, cei doi au crescut 6 copii, Adriana având doar o soră mai mică, restul fraților fiind mai mari.

Vineri, fata a plecat de la școală însoțită de un băiat și o fată. De băiat s-au despărțit repede, iar Adriana a rămas singură când a ajuns la drummul Nucet-Gura Șuții. La ora 17.16, o altă cameră de supraveghere o surpinde trecând pe stradă. Mai avea foarte puțin până acasă. Un minut mai târziu, 17.17, camera surprinde o mașină de teren. Fata dispare din imagini și mașina iese din localitate în mai puțin de cinci minute.

Deși sunt doar câțiva kilometri până în Prădulești, următoarea localitate, mașina ajunge aici peste o jumătate de oră.
La ora 19.33, familia anunță la poliție dispariția fetei. Zece minute mai târziu se organizează primele căutări și cu ajutorul primarului din Gura Șuții, Constantin Dinu.

Duminică seara, când tensiunea de vineri se transformase în cruntă certitudine, șeful Inspectoratului Județean de Poliție și prim-procurorul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmbovița aveau să spună că în căutări au fost implicați sute de polițiști și voluntari, un elicopter și drone.

În câmp

Căutările au continuat zi și noapte, așa cum susțin anchetatorii, dar fără rezultat. Duminică, puțin după ora 13.00, unul dintre voluntari a găsit un trup de copil, în câmp. Era acoperit cu o folie de plastic, dar zona este plină de gunoaie aruncate, așa că nu se poate spune dacă folia fusese pusă special peste corp sau a adus-o vântul.

Cele mai negre presupuneri s-au adeverit, trupul era al micuței Adriana. Avea urme de violență, erau și semne ale unui abuz sexual. Dusă la morgă, luni dimineață s-a făcut autopsia. Cauza morții pare a fi strangularea, ”arma crimei” fiind pantalonii purtați de fată.

Locul unde s-a descoperit trupul este interesant. Este pe raza comunei Sălcioara și se ajunge la el făcând dreapta din drumul principal dintre Gura Șuții și Prădulești. Cel care a răpit fata a mers destul de mult și apoi a intrat pe un vechi drum, neasfaltat, acum închis, care în anii ’65-’70 ducea la un câmp de sonde, abandonat de mulți ani.

Filmările de pe camerele de supraveghere, cercetarea la locul unde s-a descoperit trupul și autopsia conturau filmul evenimentelor: fata de numai 11 ani a fost răpită din stradă, abuzată și ucisă.

Principalul suspect: șoferul mașinii de teren.

Mandat de arestare în lipsă

O ultimă probă oferită de camere a fost o filmare în care se vede pe bancheta din dreapta șoferului fata dispărută. Hanoracul și pantalonii ei sunt vizibili când poza este mărită.

A început, încă înainte de găsirea trupului, căutarea șoferului mașinii de teren.

Martori la căutările judiciariștilor spun că a apărut o problemă, mașina era închiriată, dar era trecută prin mai multe firme. S-a ajuns la cea care a închiriat-o unui olandez, prin biroul de la Otopeni, miercuri, 18 septembrie. Clientul se numește Johannes Visscher, născut în 1973.

Surse judiciare afirmă că suspectul a fost contactat pe WhatsApp, dar a spus că nu mai e în țară. El a trimis coordonatele GPS, dar se pare că lipsea tocmai intervalul 17.00-17.30.

La această oră, coordonatorii anchetei l-au pus sub acuzare pentru răpire și abuz, urmând să se ceară un mandat de arestare în lipsă.

El ocupase în ultimele zile un apartament în București, sectorul 2, rezervat prin Airbnb. Aici s-a descins luni dimineață și s-au recoltat probe pentru identificarea profilului său ADN. Acesta va fi comparat cu acela recoltat de la locul crimei. Dacă este identic, atunci e prima probă zdrobitoare împotriva olandezului.

La ora închiderii ediției

Johannes Visscher, în vârstă de 46 de ani, se pare că a venit în România cu unicul scop al practicării relațiilor sexuale cu minori. Datele polițiștilor spun că el era acum a patra oară în țara noastră, vizitele având o cadență de una pe an.

Mandatul de arestare în lipsă, dacă va fi emis, așa cum este foarte probabil, va deveni mandat european și sunt ceva șanse ca Olanda să îl predea pe suspect.

După ce a fost contactat de polițiști, el și-a închis profilele de socializare, a lăsat mașina la Otopeni și a plecat cu avionul spre Olanda.

Mașina a fost găsită și este cercetată de criminaliști pentru a se găsi urme care să dovedească prezența fetei în autoturism.

VEZI SI: FOTO de la accidentul rutier în care A MURIT PEDOFILUL OLANDEZ căutat pentru uciderea fetiţei din Gura Şuţii

Olandezul fugar a murit

Principalul suspect s-ar fi sinucis în Olanda și această informație a fost transmisă și Poliției Române. „Mi-a fost transmis de ofițerul de legătură al Poliției Române la Amsterdam că suspectul, cetățean olandez, s-a aruncat în fața unui camion. Este victima unui accident, nu știm dacă s-a sinucis sau a fost un accident”, a declarat șeful Poliției Române. – Sursa: EVZ.ro

CITESTE: Jurnalistul Cristian Botez, după cazul fetiței din Dâmbovița: Colcăie Bucureștiul de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Ne sunt violate și ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *