România, țara care-și vinde mamele

romania2

Când Ceaușescu, dornic să facă rost de valută, a pus la cale un plan diabolic de vânzare către Germania Federală și Israel a românilor de etnie germană sau israelienă, pe principul ”marcă banul, ia-ți cetățeanul”, lumea s-a sufocat de indignare. Nu mai conta că înșiși ”vânduții” și-ar fi dat și ultimul sfanț să fie cumpărați mai repede și să scape din raiul comunist ca să ajungă în iadul capitalist. Astăzi, după ce pe Ceaușescu, vânzătorul de români, l-am împușcat, statul român continuă să-și vândă cetățenii, dar nu pentru că așa vor ei, ci pentru că așa vrea el.

Și dacă pe hackerul Guccifer mai închizi ochii că l-au extrădat în State – deși parcă i-ar fi stat mai bine să lucreze pentru SRI-ul nostru decât pentru FBI-ul lor – nu poți să închizi ochii când vezi că o instanță românească decide extrădarea unei mame pentru simplul motiv că a vrut să-și apere copilul. Cazul Anei-Maria Nedelcu, femeia fugită cu copilul ei din Canada din cauza unui soț psihopat e strigător la cer, dar relevant pentru halul de colonie în care a ajuns România. Nimeni nu poate crede că judecătorul care a hotărât ieri să admită cererea de extrădare făcută de canadieni a decis el singur asta, de capul lui. Când nu doar avocații mamei, ci și însuși procurorul, deci omul acuzării, pledează pentru respingerea cererii de extrădare, iar instanța o ține ca gaia mațul că femeia trebuie totuși extrădată nu poți să nu te gândești că nu e ceva putred la mijloc. Nu poți să nu-ți imaginezi că cineva, foarte sus, e dispus să vândă mame, doar să nu-și strice relațiile cu puternicii planetei.

Americanii, britanicii, chinezii, nu prea-și extrădează cetățenii nici măcar atunci când aceștia sunt dovediți că au comis crime. Israelul merge și mai departe: nu-și extrădează niciodată cetățenii, ci îi bagă la închisoare, cât au decis tribunalele străine, însă în Israel. Dar de-aia israelienii sunt poporul ales, iar noi am ajuns poporul cules. Mă întreb cum se va simți individul (sau indivizii) care tot acceptă ca România să-și vândă cetățenii dacă se va afla, într-o zi, că fiul Anei-Maria Nedelcu a fost ucis până la urmă de tatăl psihopat, care deja îl tortura și până acum? Îl va mustra măcar un pic conștiința, pentru că a trimis-o pe mamă în închisoare și pe fiu în mormânt? Sau e doar un robot rece precum Condrea, pus să execute și apoi scos din priză și din peisaj?

Dacă drăguțul nostru de președinte, Klaus Iohannis, tot se arată îngrijorat că n-au înflorit ficușii la timp anul ăsta, dacă tot urmărește el cu multă atenție și preocupare și cum crește iarba Cotroceniului, frumos ar fi să urmărească la fel de atent, preocupat și îngrijorat, cum mamele românce sunt vândute la export, către stăpânii planetei. Și să aibă o atitudine. Nu în calitate de președinte, ca să-i sară toți ponții, nerozii și irozii în cap că se bagă peste actul justiției, ci doar ca om. Ca simplu om. Poate că astfel ar dovedi și el că-n peptu-i de aramă bate o inimă umană. Dacă nu are nicio părere privitoare la acest caz grav, atunci ce-o să spună românii, inclusiv ăia care l-au votat? O să mai perceapă ei drept aberante acuzele că Iohannis vindea copii, când iată, ca tată al națiunii, nu mișcă un deget ca să-i împiedice pe niște străini să ne ia copiii gratis?

Iar coaliția cu trei milioane de semnături strânse pentru interzicerea căsătoriilor gay ar face bine să-i mai lase puțin pe homosexuali să fiarbă în suc propriu, pentru că nu ei sunt, în momentul de față, marele rău. Marele rău e că o mamă din România e vândută unor străini pentru că a vrut să-și apere copilul. Dacă permitem ca Ana-Maria Nedelcu să fie vândută, cu siguranță și alte mame vor fi vândute, în viitor. Iar România va deveni țara care-și vinde mamele. Asta e adevărata problemă, doamna Liana Stanciu: că o femeie din România, o mamă ca și dumneata, care suferă pentru copilul ei, cum ai suferit și dumneata, va fi trimisă la închisoare într-o țară străină doar fiindcă-și iubește copilul. Așa că, măi dragă ortodocșilor, dacă tot vă bateți cu cărămida în piept că apărați familia tradițională, ar trebui ca, măcar câteva zile, să nu vă mai pese că acum homosexualii nu-și mai dau inelul, ci-și dau verigheta, și să ieșiți în stradă. Să fiți în stradă trei milioane de români care apără familia și o mamă martirizată pentru copilul ei. Eu voi fi. (Academia Catavencu)

CITESTE SI: Rusinos! Romania nu isi apara proprii cetatenii! Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Nu mai repetați minciuna nerușinată cu „vânzarea” jidanilor și germanilor, e o mizerie antiromânească. Jidanii s-au cărat în perioada stalinistă când își vindeau aici bunurile acumulate prin munca lor cinstită, deoarece Eretzul le oferea totul pe de-a gata, iar după 1958 marii tartori bolșevici au fugit de frică să nu fie pedepsiți pentru crimele lor. Iar coloniștii nemți trebuiau expulzați prin Decret Beneš în 1945, pentru crimele nazismului cu care au fost complici, România fiind singura țară din Europa care n-a făcut expulzări deoarece Stalin i-a folosit la fel ca pe unguri împotriva noastră, și doar a deportat câțiva germani în Siberia; ulterior au simțit nevoia de a se întoarce acasă, și au făcut-o plătind contravaloarea educației, sănătății și protecției sociale pe care statul român le-a oferit, așa cum e normal să se plătească la orice emigrare. În ultimii 25 de ani au fost alungați din țară milioane de etnici români calificați, care n-au putut munci pentru țara jefuită de străini, asta nu deranjează pe nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.