Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATE

România sub dictatura clanurilor tiganesti | Până unde ajung ramificațiile interlope

ghtt

Soarta României parcă este blestemată. După dictatura comunistă, astăzi, asistăm neputincioşi tot la un fel de dictatură: a clanurilor tiganesti.

Mihai Pârvu, cunoscut sub numele de Caiac, a fost cel mai temut interlop din România, iar modul în care a murit l-a transformat într-o adevărată legendă.

Craiova a fost locul unde după Revoluție, puștiul talentat la box, devenit chiar campion balcanic, Mihai Pârvu zis Caiac a ajuns cel mai de temut interlop al anilor 90. El și a construit popularitatea pe interdicția dată țiganilor de a mai accesa centrul Craiovei.

Campion balcanic la box, Caiac şi locotenenţii săi au pus mâna pe mai multe spaţii comerciale din Craiova, unde şi-au deschis restaurante. Frăţia controla majoritatea pieţelor din Craiova, de unde veneau sume importante de bani, însă cei mai mulţi bani erau obţinuţi din cămătărie.

Împuşcat în cap după ce l-a despicat cu sabia pe propriul bodyguard
În noaptea de 25 spre 26 august 2008, Caiac a jucat poker alături de mai mulţi prieteni, printre care şi bodyguard-ul său, Cătălin Mavrichie.

Acesta din urmă împrumutase 50.000 de dolari de la cămătarii din oraş pentru a putea intra la masă. La finalul jocului de poker, Mavrichie a pierdut toţi cei 50.000 de dolari şi l-a bănuit pe Caiac că ar fi măsluit cărţile de joc.

Vezi: Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

În aceeaşi noapte, Mavrichie a mers la Caiac acasă, într-un bloc din Craiova, şi i-a cerut revanşa. Cei doi au mai jucat poker până când Mavrichie i-a reproşat lui Caiac că a măsluit cărţile şi i-a furat banii.

La un moment dat, Caiac l-a lovit pe Mavrichie cu o sabie şi i-a despicat maxilarul, iar acesta din urmă, înarmat cu două pistoale, unul cu bile şi altul cu glonţ, l-a împuşcat pe Caiac în cap şi în abdomen. Ambii au ajuns la spitalul din Craiova, însă doar Mavrichie a supravieţuit.

Unde se află originea interlopilor de lux din România
Preocupările principale erau: afaceri murdare, cămătărie, trafic de persoane sau droguri. În 2008 fostul ministru de Interne Cristian David a făcut o mărturisire curajoasă la vremea la care Craiova mai vuia după aasinarea lui Caiac.

Vezi: Președintele Europol: Politicienii își cumpără voturi cu bani de la clanurile de interlopi

”Există anumite legături directe sau indirecte între polițiști, magistrați și politiceni locali cu reprezentanții acestor grupări. Noutatea este că am curaj să spun acest lucru”, spunea David la vremea respectivă.

Azi, la ani distanță de evenimentele de atunci vorbim tot de interlopi și de afacerile lor. Nu au dispărut, nu s-au potolit, s-au sofisticat. Craiova e acum originea interlopilor de lux, care și-au întins tentaculele peste ocean. În SUA, în Mexic, la Cancun, potrivit celor relatate de Antena 3.

Harta clanurilor mafiote din România
Nu e zonă în România care să nu aibă un clan. Iar în Bucureşti este la fel. Fiecare sector este influențat de un anume grup. Deși mulți sunt la închisoare după ce au făcut ilegalități, continuă să își exerciteze forța prin intermediul unui liant.

Vezi: POLITISTI UMILITI IN PROPRIA MASINA DE TREI TIGANI INTERLOPI / VIDEO HALUCINANT

Clanul Geamănu – sectorul 1: Cel mai cunoscut dintre ei este Sandu Geamănă. El a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare pentru omor. Tot acest clan a ajuns în atenția publică după ce membrii grupării au fost implicați în furtul mașinii lui Gigi Becali.

Clanul Caran – sectorul 2: Specializat în trafic de droguri și de persoane, la concurență cu Clanul Duduienilor, care acționează în zona Pantelimon. Aceștia au fost luați în vizor de polițiști pentru fapte de proxenetism și trafic de droguri.

Clanul Chira – sectorul 3: Au câștigat supremația în lumea interlopă ocupându-se de prostituție. În aceeași zonă a Capitale și-a desfășurat infracționalitatea și Sile Pietroi, implicat adesea în bătăi de stradă sau șantaj.

Vezi: EXPLOZIV | DECLARATIILE CARE ARUNCA POLITIA ROMANA IN AER! Unul dintre CRIMINALII căutați are domiciliul legal în casa unui luptător SIAS al IGPR, cu care e prieten bun din copilărie

Clanul Sportivilor – sectorul 4: A devenit cunoscut în lumea infracțională pentru taxele de protecție pe care le cereau și fraudele cu cărți de credit. Tot aici își fac veacul și membrii clanului Gruia, cercetați pentru evaziune fiscală și tâlhării.

Clanul Cămătaru – sectorul 5: De-a lungul timpului, frații Balint au fost cercetați pentru diferite infracțiuni, precum proxenetism, loviri, alte violențe. În acest moment, se află încarcerați în penitenciar după ce au fost condamnați la ani grei de închisoare. Sile Cămătaru a primit 5 ani și 6 luni de închisoare, iar fratele său, Nuțu, a primit 5 ani și 5 luni de închisoare.

Clanul Luptătorilor – sectorul 6: Și-a câștigat supremația prin presupuse taxe de protecție.

Vezi: Un polițist RUPE TACEREA în cazul morții lui Emi Pian. Dezvăluri DEVASTATOARE despre clanurile interlope

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.