România se afla PE LISTA NEAGRĂ! Ministru al Apărării face declarații alarmante despre planurile Rusiei.

holocaust-nuclear1

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, sâmbătă seara, că „retorica” lui Vladimir Putin este una de tip „război rece” şi a arătat că Rusia poate ataca România „oricând nuclear.

Retorica lui Putin nu este nouă, este una de tip război rece. Aş vrea să le împrospătăm memoria cu extinderea NATO. Când NATO s-a extins, după ultimul val de extindere, când am devenit şi noi aliaţi, înalţii oficiali de la Moscova au declarat că România va deveni ţintă în planificarea armamentelui greu din Rusia. Adică putem să fim atacaţi oricând nuclear. E clar că domnul Putin vrea să mascheze unele probleme uriaşe economice grave„, a declarat, sâmbătă, Corneliu Dobritoiu, la Antena3.

Citiți și:  Super arma lui Putin, o torpilă nucleară, e gata de testare! Provoacă un val ucigaș radioactiv

„Putin adoptă aceeaşi linie de gândire ca Stalin. El face ce crede el că este bine pentru popor, nu ceea ce este chiar bine pentru rus”, a adăugat fostul ministru.

Dobriţoiu a amai spus că NATO a demonstrat, prin acţiunile sale, că are un caracter defensiv dar Rusia nu a vrut să vadă.

NATO s-a angajat ca, pe etapele de extindere, cu noile ţări, să nu angajeze infrastructura de comandă a NATO, ca semn de bunăvoinţă către Moscova, care să demonstreze că alianţa are caracter defensiv. Ce a făcut Putin? Ne-a ameninţat, prin interpuşi, că vom deveni adversar strategic al Rusiei”, a precizat Dobriţoiu.

Citiți și:  Putin AMENINTA Occidentul: Răspunsul Moscovei va fi unul 'rapid şi dur'

VEZI SI: DE CE SE TEM STATELE UNITE DE SUCCESUL LUI PUTIN ÎN SIRIA?

12 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU