România se afla PE LISTA NEAGRĂ! Ministru al Apărării face declarații alarmante despre planurile Rusiei.

holocaust-nuclear1

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, sâmbătă seara, că „retorica” lui Vladimir Putin este una de tip „război rece” şi a arătat că Rusia poate ataca România „oricând nuclear.

Retorica lui Putin nu este nouă, este una de tip război rece. Aş vrea să le împrospătăm memoria cu extinderea NATO. Când NATO s-a extins, după ultimul val de extindere, când am devenit şi noi aliaţi, înalţii oficiali de la Moscova au declarat că România va deveni ţintă în planificarea armamentelui greu din Rusia. Adică putem să fim atacaţi oricând nuclear. E clar că domnul Putin vrea să mascheze unele probleme uriaşe economice grave„, a declarat, sâmbătă, Corneliu Dobritoiu, la Antena3.

„Putin adoptă aceeaşi linie de gândire ca Stalin. El face ce crede el că este bine pentru popor, nu ceea ce este chiar bine pentru rus”, a adăugat fostul ministru.

Dobriţoiu a amai spus că NATO a demonstrat, prin acţiunile sale, că are un caracter defensiv dar Rusia nu a vrut să vadă.

NATO s-a angajat ca, pe etapele de extindere, cu noile ţări, să nu angajeze infrastructura de comandă a NATO, ca semn de bunăvoinţă către Moscova, care să demonstreze că alianţa are caracter defensiv. Ce a făcut Putin? Ne-a ameninţat, prin interpuşi, că vom deveni adversar strategic al Rusiei”, a precizat Dobriţoiu.

VEZI SI: DE CE SE TEM STATELE UNITE DE SUCCESUL LUI PUTIN ÎN SIRIA?

3 comments

  1. ma la ce aruncati stiride tot rahatul…la ce va place sa agitati spiritele….unor persoana care totusi va mai citesc din candin cand…..un razboi nucrlear aruncat din partea orcarei natiununi impotriva altei natiuni ar devenii devastator si penetru ei….cand vb nuclear voi nu va dati seama despre ce vb…se rasfrange peste tot….ganditiva tsunamiurile de unde se produc….cine….D-zeu nu cred….?

  2. De cate ori sa' ne mai repete, sa'racul Putin pana' sa' priceapa' si cretinoizii de la Bucuresti ca' asta suntem: o biata' t,inta' si nimic mai mult…… cu pis,caricele de la Deveselu nu vom invinge nici in vise Russia , in schimb o monstruoasa bomba nucleara' de la ei ne va mutila pe sute daca nu mii de ani in continuare. Plutoniu au avut din bels,ug ca' doar au luat de la noi o gramada mare…..

  3. Nea Dobritoiu tu intelegi ca pe curul unei nucleare sau pe aripioarele de la OB e trecuta destinatia Bucuresti? Cred ca esti prea prost sa intelegi lucruri simple !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *