România SALTELISTELOR: Gorghiu, Udrea şi Olguţa Vasilescu

tbu

O ştire banală în România dar care a produs emoţie pe plan european: polonezul Donald Tusk a devenit noul preşedinte al Europei. O ştire care a produs emoţie în România: deputata Alina Gorghiu a fost aleasă, la propunerea expresă a preşedintelui ţării, Klaus Iohannis, preşedinta principalului partid de opoziţie, PNL. Şi descrierile pot continua. Cu fostul preşedinte Traian Băsescu în imagini cu pupila Elena Udrea la cârciumă. Cu Victor Ponta, premierul României, încercând să forţeze numirea unui ministru la solicitarea unei alte celebre salteliste, primăriţa de Craiova, Olguţa Vasilescu.

Aceasta este realitatea, oameni buni. Polonia, despre care cu tupeu şi mincinos spune Ponta că ar trebui să o ajungem din urmă, este la o distanţă enormă de România. Aproape că a prins Germania din urmă. Este ceas cu toate reformele necesare evoluţiei ireversibile spre un stat modern. De cinci ani este regina absorbţiei de fonduri europene. România este cenuşăreasa. Fata proastă cu care nu-şi mai bate nimeni capul. Şi, mai rău decât atât, România pare a intra în era saltelistelor. Personaje feminine sexoase, avansate în politica mare prin mijloace dubioase, râncede şi gri. Şi dacă Traian Băsescu o propunea pe Elena Udrea, modelul clasic de saltelism alături de nişte drombe pesediste ca Olguţa Vasilescu, Birchall şi Corina Creţu, noul preşedinte, Klaus Iohannis, nu s-a lăsat mai prejos. A scos-o din joben pe Alina Gorghiu.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

Deocamdată ăsta este nivelul viziunii politice din România. Tocmai de aceea Polonia a ajuns unde a ajuns. Şi tocmai de aceea DNA a crescut şi va creşte în ochii românilor. Şi va deveni principala speranţă pentru cei mai mulţi români.

Saltelistele? Fete cu o carieră şcolară dubioasă, cu diplome luate de la facultăţi puţin onorabile. Care au urcat în ierarhia politică şi socială aciuate şi servind anumite mărimi politice. Ele sunt produsul tranziţiei. Cel mai toxic produs. Poate doar Hrebenciuc să le depăşească…

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *