România, lovita crunt! Suntem în colaps: Nu se mai poate continua aşa

România stă pe un butoi cu pulbere. Coaliţia dintre PNL şi USR-PLUS se zgâlţăie, iar opoziţia atacă dur. Şeful PSD, Marcel Ciolacu, lansează un avertisment dur. Spune că România se află într-un colaps total, iar această stare de lucruri trebuie schimbată cât mai repede.

România, în colaps
Şeful PSD, Marcel Ciolacu, acuză coaliţia că face ”4 ore pe zi de «terapie pe ciolan» în loc să guverneze. ”4 ore pe zi de „terapie pe ciolan”! Asta fac ”partenerii” de Coaliţie în loc să guverneze! România reală este în colaps.

Românii ştiu şi simt asta, dar trebuie ca şi Cîţu şi toată şleahta sa de iresponsabili să ştie ceva: că nu mai pot continua aşa”, a scris, marţi, pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu.

Citiți și:  Ciolacu aruncă în aer scena politică! Se cere DEMISIE de urgenţă: “Pleacă acasă!”

Acesta cere coaliţiei ”să lase păruiala gingaşă şi să iasă AZI cu cel puţin 6 măsuri concrete şi urgente pentru a stopa prăbuşirea totală”.

Cele şase măsuri cerute de Ciolacu sunt:

”1. Testare extinsă şi anchete epidemiologice pe bune pentru oprirea răspândirii virusului COVID-19;

  1. Facilitarea accesului la vaccin prin înfiinţarea de micro-centre de vaccinare în toate localităţile, implicarea activă a celor peste 11 mii de medici de familie şi a Bisericii pentru dublarea capacităţii de vaccinare;

  2. Finanţarea urgentă cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru secţiile ATI de unde s-au tăiat masiv bani şi pentru achiziţia urgentă de medicamente pentru spitalele care nu mai au cu ce să trateze pacienţii;

  3. Deblocarea urgentă a sumei de 1 miliard de euro promisă către companii pentru salvarea economiei şi a locurilor de muncă;

  4. Măsuri de sprijin dedicate persoanelor vulnerabile pentru a compensa explozia preţurilor şi a cursului valutar;

  5. Achitarea restanţelor de peste 1,2 miliarde de lei la subvenţiile pentru agricultură, precum şi a ajutoarelor pentru creşterea animalelor”, a mai transmis Ciolacu.

Citiți și:  Ciolacu, declaratia care ARUNCA IN AER scena politica. Ce spune despre premierul Nicolae Ciucă

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!