ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE EVREI (VIDEO)

Romania este condusă de evrei. Videoclipul de mai jos explică tot:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Prof. univ. dr. Ion Coja: Pentru ca Statul evreiesc Israel să apară au trebuit să moară milioane de ne-evrei

2 comentarii

  1. Soldea Vasile

    Dar acest lucru a fost stabilit pe șest încă după revoluție prin mituire cetățenilor alogeni români (Țigani, Sași, Turci, Arabi, Unguri, ghidați de mafioți financiari de obicei evrei (V. Soroș, și celelalte nații etc),care au instituit o legislație permisivă furtului și dezmembrării economiei țării, devenind astfel o colonie dpendentă de economia și la îndemâna societăților multinațoinale, care ne dau ce doresc, la prețul impus, prin piața liberă și dictat, dacă respectăm ordinul.

  2. Andrei Martin

    Am citit câteva articole apărute pe NATIONALISTI.RO. Într-adevăr INCORECT POLITIC. România o va duce bine când va scapă de obsesia evreiasca; de fapt unica afacere multinațională care funcționează de mai bine de 2000 de ani. Dar sincer (?!) asta e o problema Româno-Românească în cazul acesta.
    Ceea ce este de neînțeles, este punctul 4 din regulamentul comentariilor. De ce nu exista un regulament similar in cazul articolelor publicate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *