România e vizată direct! Raed Arafat vorbeste despre război si dezastre naturale

Întrucât majoritatea oamenilor sunt îngrijorați de un posibil război între Rusia și România, şeful DSU, Raed Arafat, a explicat că ar trebui să avem acasă stocurile obișnuite pentru dezastre naturale, precum cutremurele.

Întrebat de un jurnalist de la Antena 3, dacă românii ar trebui să aibă pivniţele şi beciurile pregătite pentru un posibil război și ce ar trebui să conțină, Raed Arafat a răspuns:

„La acest moment, să spunem că să meargă lumea să se pregătească de război, cred că asta a fost explicat şi altădată, suntem o țară membră a NATO. Ideea de a avea război pe teritoriul României la acest moment nu cred că o pune cineva pe masă.

Citiți și:  Raed Arafat, ANUNTUL serii pentru toată România: Trebuie să ne pregătim

Deci nu are rost să inducem panică, nu are rost să punem oamenii să se panicheze, să meargă, cum s-a întâmplat în ultima perioadă, ba a venit știrea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul, din fericire, nu s-a reușit, acolo explicațiile au venit foarte rapid și oamenii nu au căzut pradă acestei dezinformări.

Dar la acest moment, stocurile obișnuite, pe care noi le-am mai recomandat altădată, pentru dezastre naturale, astea rămân valabile – pentru cutremur, pentru una, pentru alta. Asta este ce a fost recomandat de noi pe tot parcursul anilor și rămâne recomandat mai departe.”

Sursa: capital.ro

Citiți și:  CNN: România, vizată direct în planurile Moscovei de invazie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.