fbpx
GENERAL

România e vizată direct! Raed Arafat vorbeste despre război si dezastre naturale

arafat raed 22

Întrucât majoritatea oamenilor sunt îngrijorați de un posibil război între Rusia și România, şeful DSU, Raed Arafat, a explicat că ar trebui să avem acasă stocurile obișnuite pentru dezastre naturale, precum cutremurele.

Întrebat de un jurnalist de la Antena 3, dacă românii ar trebui să aibă pivniţele şi beciurile pregătite pentru un posibil război și ce ar trebui să conțină, Raed Arafat a răspuns:

„La acest moment, să spunem că să meargă lumea să se pregătească de război, cred că asta a fost explicat şi altădată, suntem o țară membră a NATO. Ideea de a avea război pe teritoriul României la acest moment nu cred că o pune cineva pe masă.

Deci nu are rost să inducem panică, nu are rost să punem oamenii să se panicheze, să meargă, cum s-a întâmplat în ultima perioadă, ba a venit știrea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul, din fericire, nu s-a reușit, acolo explicațiile au venit foarte rapid și oamenii nu au căzut pradă acestei dezinformări.

Dar la acest moment, stocurile obișnuite, pe care noi le-am mai recomandat altădată, pentru dezastre naturale, astea rămân valabile – pentru cutremur, pentru una, pentru alta. Asta este ce a fost recomandat de noi pe tot parcursul anilor și rămâne recomandat mai departe.”

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.