România devine încet RROMania! Unul din doi copii de grădiniță este puradel

tiganca-bortoasa-500x325

Știrile de la ora cinci sunt o reală sursă de inspirație pentru noi. Suntem extrem de amuzați când PRO TV bate șaua să priceapă iapa. Nici zilele trecute nu am fost dezamăgiți. O știre interesantă ne-a atras atenția: Unul din doi copii din România nu merge la grădiniță, arată statisticile europene, atât din cauza sărăciei crunte și a indiferenței părinților, cât și din vina autorităților, care nu fac mare lucru pentru a ajuta familiile defavorizate.  Evident, știrea era însoțită de imagini; o grădiniță a Asociației „Salvați Copiii”, unde se jucau o grămadă de copii cu fețele blurate, de parcă erau martori într-un proces cu mafioți. Copiii erau destul de îmbrăcați și nici nu credem că erau atât de urâți încât să afecteze emoțional telespectatorul.

Băi, băieți, voi sunteți defecți la cap, când aveți de gând să o lăsați dracu’ de vrăjeală? Noi înțelegem că e vară, dar copiii ăia erau extrem de bronzați. Și vă rugăm să nu ne faceți rasiști, neamul țâgănesc nu reprezintă o rasă, ci o etnie ce are în codul său genetic comportamentul antisocial. Rare sunt excepțiile, aproape inexistente.

„Nici să mănânce, nici să se spele pe mâini, nu știu să ne salute, nu-și știu numele…”, relata chiar educatoarea de la voi din reportaj. Păi dacă au nume nefirești, cum să nu fie confuzi și să le țină minte: Specialistu, Kent, Savant, Maurițio, Bruzli, Calocică, Isaura, Briliant, Navigația, Frunza, Catedrala, Poliția, Omida, Precizia, Lămâia. Unii mai și salută, zic „bahtalo”, dar nu înseamnă neapărat baftă. Cât despre mâncat și spălat, asta e cu totul altceva, ține de întărirea sistemului imunitar.

„Intrarea în școală este dificilă. Nu au abilitățile necesare, un comportament adaptat normelor școlare, nu știu să relaționeze cu copiii, profesorii și atunci, în timp, sunt marginalizați și renunță să mai meargă la școală”, spunea madame de la „Salvați Copiii”. Așa este, au abilități de șatră, normele școlare impun reguli, iar ei sun obișnuiți să facă ce vor și că li se cuvine totul. Relaționarea cu ceilalți copii normali este una de dominare și umilință în favoarea distracției proprii specifică etniei, prin batjocură, deposedare de jucării, violență. Pentru profesori, sunt un adevărat coșmar, datorită complexului de superioritate și aroganța pe care le-au primit de la natură.

În România, 1 din 2 copii nu merge la grădiniță, potrivit datelor Eurostat. Sărăcia este principala cauză. Apoi, sunt mulți copii care provin din familii dezbinate, în care nici părinții nu au mai mult de 8 clase și nu pun preț pe educație. Așadar jumătate din copii preșcolari din România sunt extrem de săraci încât nu-și permit nici grădinițele de la stat, care stat susține că sunt gratuite. Or fi jumatate din familiile de români, cu copii preșcolari, dezbinate și semianalfabete?! În niciun caz, sigur, acea jumătate sunt familii de români doar în buletin și se scrie oficial cu doi “R” si fără terminația “ân”. Păi cum să pună tâganii preț pe educație, când scopul existenței parazitare a puradelului este alocația și banii din cerșit?!

„Salvați Copiii” a deschis pentru ăștia în această vară 37 de grădinițe în toată țara. Noi zicem să îi salvați de la “șatră” și să sperăm că ne înșelăm cu codul genetic, dar, sângele apă nu se face. Puradeii de azi, barosanii de mâine!

Și acum, că am stabilit ce hram poartă această jumătate, este lesne de constatat un adevăr aproape sumbru pentru românii care nu mai au curaj să facă copii; jumătate din preșcolarii țării sunt puradei. Maternitățile colcăie de pirande borțoase. Au numai drepturi, fără obligații. Manelizarea este pe cale să transforme o mare parte din români și în special tineri, într-o specie de subcultură denumită de genericcocălărime. Nu plătesc taxe și impozite pe nimic. Fac pe regii șoselelor în mașini pe care greu și le poate permite românul de rând. Nunțile și înmormântările lor sunt de o opulență ce sfidează orice român ce-și câștigă pâinea în sudoarea frunții. Palate monumente ale kitsch-ului apar peste noapte în puncte strategice ale zonelor locuite de români.

NU SUNT NICI SĂRACI, NICI PROȘTI, SUNTEM COTROPIȚI!

ROMÂNIA DEVINE ÎNCET RROMANIA!

sursa: defecti.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *