România, comparată la Budapesta cu “STATUL ISLAMIC al Uniunii Europene”

secuiesc

Aproximativ 500 de persoane care au participat marţi, în Piaţa Eroilor din Budapesta, la un miting de comemorare execuţiei unor martiri secui la 10 martie 1854, au adoptat o petiţie prin care îi cer lui Victor Ponta să demareze negocieri cu privire la statutul Ţinutului Secuiesc.

Participanţii la miting au protestat, totodată, faţă de interdicţia impusă primarului din Târgu Mureş de a organiza un eveniment similar în oraşul românesc.

Arpad Gyorgy-Mozes, liderul Societăţii pentru Ţinutul Secuiesc, a declarat la domonstraţie că secuilor din România li s-a interzis dreptul la liberă exprimare.

Liderul maghiar a declarat că România este Statul Islamic al Uniunii Europene.

“România este Statul Islamic al Uniunii Europene în secolul XXI”, a apreciat Arpad Gyorgy-Mozes. – Sursa: NapocaNews

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Eu zic ca BOZGORIA este STATUL MONGOLOID CENTRAL-ASIATIC al UE in sec. XXI. Inapoi cu voi in Desertul Gobi, JEGURILOR si SCURSORILOR !! Romania ar trebui sa se invecineze la vest DIRECT CU AUSTRIA, pe Dunare !

  2. Eh nici chiar,dar,cei ce pretind ca Tinutul Secuiesc are de a face mai mult cu Ungaria decat cu Romania sunt liberi sa plece….peste granita spre Budapesta .Nu pentru ei au murit strabuni vitejii din mosi stramosi .Am platit prea mult si scump de-a lungul istoriei de cand ne stim pe aceasta glie ca sa se auda aceasta propaganda de nimic.Mergeti domnilor spre Budapesta in mars cu steagul secuiesc inainte ca nu o sa va ducem dorul.TRAIASCA ROMANIA MARE!!!

  3. Ptr. domnii "aidos" si "the ghost" – " Bozgoria " si "Statul Mongoliod Centra- – Asiatic " nu exista si nu existat niciodata-asta ptr. cultura dvs.generala 🙂 .Tinutl Secuiesc nu are de a face nimic cu Ungaria, maghiarii, "bozgorii" asa cum va place dvs sa spuneti, traiesc aici si probabil vor in continuare sa traiasca aici. Daca de ex. un extremist ucrainean ar spune acelasi lucru despre romanii care traiesc acolo probabil ati fi suparat. Adevarul, desi nu ne place sa recunoastem, este foarte relativ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *