ROMÂNIA – Cod Roşu… de dictatură politico-mafiotă!

cod-rosu

În tot acest timp, de după ’89, România a avut parte de vremuri înceţoşate…De ceaţă densă întreţinută, foarte bine, de fumigenele politicienilor oligarhi. Acum însă se prevede o schimbare radicală, de revenire la codul Roşu de dictatura neo-comunistă/socialistă.

Este prea târziu, sau poate prea devreme, pentru unii, să faci opoziţie totală împotriva unui val de ceaţă ce se transformă în roşu intens. Opoziţia, pentru unii dintre noi înseamnă, să te opui din patru în patru ani, odată cu alegerile de orice fel, să te opui sistemului…În fapt, acest exerciţiu democratic ar trebui să funcţioneze non-stop, împotriva tuturor constrângerilor de orice fel, reglementate sau nu, prin legi şi/sau ordonanţe şi alte reglementări publice, care, cum spuneam, constrâng libertăţile şi drepturile cetăţenilor…

Acum, suntem din nou surprinşi, total nepregătiţi, să ducem un război, o luptă împotriva sistemului, pe care l-am tolerat an de an şi care se consideră, El sistemul, infailibil şi de neatins.

Este de-a dreptul inadmisibil, (în ce ţară trăim?), ca un Prim Ministru să fie lăsat să candideze, deci să participe în propria sa campanie electorală cu tot cu Guvern şi cu toate intitutiile subordonate, inclusiv cu tot cu Bugetul ţării!

EL primul – ministru al României, în total dispreţ şi totală ignoranţa, se consideră egalul celorlalţi contracandidaţi, dar în acelaşi timp coordonaeaza tot ce mişcă în această ţară…Cu promisiuni şi cu Mita electorală, că doar are bugetul la dispoziţie, cu instituţiile prefecturilor, la dispoziţia sa, torpilează ceea ce a mai rămas, din bunul simţ şi din democraţie!

  • Cine şi de ce permite aşa ceva?

  • De ce se menţine această stare de fapt?

-Va da oare socoteala pentru banii cheltuiţi şi trecuţi ca mită electorală, din bugetul ţării?

-Unde şi în ce legislaţie, se prevede, că odată cu depunerea candidaturii la o funcţie în stat, candidatul să fie lăsat în continuare în aceeaşi funcţie publică? Şi de ce?

-Candidatul are timpul necesar să se dedice atât campaniei cât şi prorpiului său serviciu?

-Sau face campanie electorală doar în timpul său liber?

-Din ce Buget îşi alimentează Campania electorală? Din cel naţional, al nostru sau din cel personal, dacă există?

-Este constituţional că acest candidat, să fie şi Premier şi să-şi organizeze proproia să campanie electorală?

-Sau poate fi acuzat, cel puţin, de abuz în serviciu, fals şi uz de fals, când îşi semenază propriile ordonanţe de urgenţă şi propriile dispoziţii către funcţionarii publici superiori din subordine, cum să acţioneze în această campanie electorală?

-Sau poate semnează cu stânga la primirea drepturilor în campanie, de la Guvern, şi cu dreapta atunci când da aceste drepturi?

-Poate fi aceasta considerată, incompatibilitate, între funcţia sa de Prim Ministru al României şi de organizator al alegerilor prezidenţiale şi cea de candidat la preşedenţia României, în acelaşi timp?

Din păcate trăim într-o Românie măcinată de clanuri de interese, iar interesul acaestei campanii electorale, este imens în ecuaţia jocului de interese personale ale unora dintre cei mai mari Oligarhi şi Baroni ai Ţării!

Aşadar, ne trezim iarăşi şi iarăşi prea târziu! Suntem iar luaţi pe nepregătite. Pe de-o parte, populaţia ţinută în beznă, manipulată, ignorată şi dezinformată, iar de celelaltă parte, interesele marilor mafioţi, care-şi pun la bătaie, o parte din căpătuiala agonisită prin fraude şi şmecherii!

Opinia publică internaţional, nu va interveni, pentru că, nu-i aşa, au şi ei micile şi marile interese, faţă de resursele României. Cu cât mai divizaţi vom fi, cu atât mai bine pentru ei. În final, atât se va produce, doar comentarii, că după un meci de fotbal, după care îi vor căuta pe aleşii neamului, cu care vor negocia marile afaceri, în folosul lor propriu!

Ce se va întâmpla cu noi, restul populaţiei, nu va conta pentru nimeni. Vom trăi ca şi până acum, în beznă totală, ignoraţi şi manipulaţi de noii stăpâni ai ţării şi ai lumii!! Dar, buni plătitori de taxe şi impozite!

Ne trezim în ceasul al 25-lea, când suntem asaltaţi de o furie Rosie dinspre est, a câta oară, iar noi aproape că nu mai contam la acest vot, unde, încet dar sigur suntem obstrucţionaţi să votăm, de aceeaşi lege electorală strâmb croită, după chipul şi asemănarea mafiei locale, a găştilor de interese care domina societatea în ansamblul ei!

Să ieşim dar la Vot, şi să reuşim să şi votăm, să ne exprimăm liber acest drept, cu speranţa că vom putea să răsturnăm calculele reci, prin care o Marionetă, plagiată şi coruptă încearcă să ne fure libertăţile şi drepturile ce le-au câştigat prin jertfă, înaintaşii noştri eroi! De Viorel Sandu – FrontPress.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *