România a dezincriminat cerșetoria, Norvegia o interzice tocmai din cauza tiganilor!

MF2-A0A3

Parlamentarii romani au luat decizia dezincriminarii penale a cersetoriei, asa cum era ea definita de fostul Cod Penal, insa tari cu o democratie bine fundamentata si un nivel de civilizatie mult mai avansat au hotarat ca cersetoria sa fie scoasa in afara legii.

Norvegia se pregateste sa interzica parctica cersetoriei în locurile publice, in urma unei anchete desfasurate de autorităţile publice locale din Oslo. Acestea au identificat un numar de 194 de cerşetori în capitala statului, din care doar şapte norvegieni şi ceilalti cetățeni români.

Proiectul de lege, votat deja în primă lectură, urmează să fie aprobat în cursul acestei săptămâni, informeaza digi24. Dupa intrarea in vigoare a actului normativ, cei gasiti vinovati de cersetorie vor putea fi amendati si chiar pedepsiti cu inschisoarea pana la trei luni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Un comentariu la „România a dezincriminat cerșetoria, Norvegia o interzice tocmai din cauza tiganilor!

  • 18 iunie 2014 la 23:58
    Permalink

    În primul rînd, Norvegia nu este democrație, ci este regat. În al 2lea rînd, fotografia îmi demonstrează încă o dată ce bine am făcut că nu am votat nici anul ăsta, fiindcă nu voi vota pe nimeni care promovează Republica*veche sau nouă, precum eu nu doresc nici Monarhie în țara mea) ca formă de Guvernare, precum nici nu voi vota vreodată pe cineva care susține cerșetoria, mizeriile, tîrfele, anomaliile sexuale, handicapurile, țigănimea, boșorogimea, necinstea, hoția etc.În al 3 lea rînd,Norvegia este o țară atît de bogată și de bine poziționată geopolitic, că ei nu au cum să se confrunte cu enormele lipsuri de civilizație și de cultură care abundă la noi, datorate în primul rînd sărăciei mentale/cognitive și de bun simț.În al 4lea rînd, îmi aminresc și acum că E.Sa fostul Ambasador al Regatului Norvegieo împreună cu E.Sa dl. Ambasador al Danemarcei și E.Sa cel al Suediei, au fost primii care mi-au ascultat rugămințile mele on-line către Ambasadele Domniilor Lor în urmă cu mulți ani, atunci cînd nu îmi luasem încă Masterul în Diplomație și încă îmi era milă de țigănime, cerșetorime etc.și i-au primit atunci, în numele Globalizării pe care eu o promovam, în țările d-lor. De cîțiva ani încoace eu am devenit total anti aceste minorități și, în ciuda sfaturilor mele repetate către co/naționali*de a deveni rasiști și onești, printre altele), se pare că mă ascultă numai străinii care, la fel ca și mine, sunt naționaliști.

    În concluzie, deși extrem de obosită fiind, tocmai v-am arătat pe YouTube cum îi convingeam eu pe politicienii Romîni în anul 2002, să îndemne populația să voteze Constituția de atunci, ca Romînia să intre în U.N. și în N.A.T.O. Acum nimeni nu mă mai dorește/nimeni nu mă mai plătește/nimeni nu mă mai cinstește în schimbul autorizărilor mele profesioniste/a ceea ce eu am învățat să fac, iar cînd merg de pildă la partide să cer ajutor(anul trecut am fost la P.D.L., la Noua Republică și ieri am fost a 3a oară în anii ăștia să cer ajutor la putoarea de Secretar pervers și oribil al Senatului P.N.L., unde am re-întîlnit-o și pe Ministra P.S.D.istă a Mediului, una din multele vaci ale lui Iliescu și Năstase și Ponta și Antonescu)Ș ăștia au tupeul să îmi zică și să mă considere…tîrfă!!!!!!!!!!!!!!!1Fiindcă le cer să îmi dea, în schimbul serviciilor nesexuale adică profesionale 100% pe care eu le ofer, fiindcă așa/i normal, nu??????)ConcluziaȘ dragilor, TOATE și TOȚI sunt aceleași jeguri ordinare de ambe sexe și de toate vîrstele iar voi sunteți ca ele/ca ei și vă place și să vă lăsați deseori, monțote/monțiți.Eu nu mai comentez nimic, am comentat destul pe gratis iar voi nu mi-ați dat nimic în schimbul a ce v-am oferit eu, de Comuniști, cretini, tîmpiți, Ortodoxi, Masoni și cine știe ce alte feluri de rîme socialiste sunteți voi. Nu vă mai spun nimic, spun alții și altele-pe bani-în locul meu și voi nu le ziceți nimic. Așa că, e o zicală Romînească care spune: ,Cum îți așterni, așa dormiț. Și mai e un acronim musulman împrumutat de țigănime și de populația Albă și țiganizată a poporului Romîn, care spune 'Sictir'. Ati inteles mesajul meu pt.voi??????????? Amy Neagoe.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/