România a dezincriminat cerșetoria, Norvegia o interzice tocmai din cauza tiganilor!

MF2-A0A3

Parlamentarii romani au luat decizia dezincriminarii penale a cersetoriei, asa cum era ea definita de fostul Cod Penal, insa tari cu o democratie bine fundamentata si un nivel de civilizatie mult mai avansat au hotarat ca cersetoria sa fie scoasa in afara legii.

Norvegia se pregateste sa interzica parctica cersetoriei în locurile publice, in urma unei anchete desfasurate de autorităţile publice locale din Oslo. Acestea au identificat un numar de 194 de cerşetori în capitala statului, din care doar şapte norvegieni şi ceilalti cetățeni români.

Proiectul de lege, votat deja în primă lectură, urmează să fie aprobat în cursul acestei săptămâni, informeaza digi24. Dupa intrarea in vigoare a actului normativ, cei gasiti vinovati de cersetorie vor putea fi amendati si chiar pedepsiti cu inschisoarea pana la trei luni.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase
127 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU