Romania 2016: Cum se transporta un bolnav, spre spital, prin noroi / IMAGINI INCREDIBILE

dej1

Imagini revoltătoare au fost surprinse de un bărbat, în cursul zilei de ieri, într-o localitate care aparține de municipiului Dej.

Locuitorii din Pintic, localitate aflată la o distanță de aproximativ 10 km de municipiul Dej, se confruntă în continuare cu drumuri impracticabile. Elevii care merg la școală sunt nevoiți să poarte la ei câte două perechi de încălțăminte – o pereche de cizme pentru noroi și o pereche de papuci curați pe care îi schimbă odată ajunși la microbuzul școlar și pe care îi folosesc pentru a intra în clasă.

La fiecare ploaie, drumul plin de denivelări devine aproape impracticabil, iar această situație nu este o noutate pentru autorități. De altfel, Primăria Municipiului Dej a fost sesizată în nenumărate rânduri despre situația dezastruoasă a drumurilor din localitatea Pintic, însă până în acest moment nu s-a făcut nimic, după cum spun localnicii.

Inclusiv taximetriștii se feresc de comenzile spre și dinspre această localitate.

Situația se schimbă când în ecuație intră un caz de forță majoră. În cazul unui incendiu sau în cazul unei calamități, pompierii din Dej ajung cu greu la locul solicitării, iar ambulanțele intervin cu dificultate până la poarta pacientului aflat în suferință. De multe ori, cetățenii se solidarizează și transportă ei pacienții până în drumul principal, pe brațe, în pături sau în cărucioare, deoarece ambulanțele nu pot interveni pe drumurile din localitate.

O astfel de întâmplare a avut loc ieri, 25 februarie, iar un localnic a și filmat cele petrecute. În imagini se poate observa cum mai mulți oameni se chinuie să transporte, prin noroi, o bătrână aflată într-un scaun cu rotile, până la drumul principal, pentru a fi transportată cu o mașină la spital.

Imaginile au fost postate pe un site de socializare, unde au strâns numeroase critici la adresa autorităților. (sursa: dej24)

VEZI SI: Chef la PSD: Un mort și un stâlp rupt

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *