Români, vi se pregătește ceva: România dezmembrată experimental pe Google pentru o zi!

În timp ce alogenul Klaus Werner Iohannis, instalat Gauleiter peste colonie, vă tot prostește cu „România normală și puternică”, Google a înlocuit în 21 decembrie numele țării România cu Wallachia! Nici măcar Valahia, au anglo-saxonizat denumirea ca să fie cu W de la Werner.

Ce știu cei de la Google și nu știm noi? Adică unii mai și știm, eu tot trag semnalul de alarmă de acum zece ani că se pune la cale dezmembrarea României și că instigarea la secesiune este în plină desfășurare în Transilvania și Banat, focarele antiromânești fiind la Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara, orașe care apăreau, totuși, în 21 decembrie a.c. ca fiind în România… încă. Grav este că insituțiile din România își luaseră sâmbătă lumea în cap pe Google și se mutaseră în țara numită Wallachia, așa cum puteți vedea în capturile de mai jos.

Să fie oare o simplă coincidență că acest experiment de pe Google se desfășura în aceeași zi cu învestitura solemnă a antiromânului infatuat Iohannis pentru a doua oară în funcția de președinte și cu comemorarea primilor tineri uciși în Capitală în urmă cu 30 de ani, când a izbucnit revolta din decembrie 1989 și la București? Eu am ajuns la o vârstă când nu mai cred în coincidențe!

Probabil că migranților economici din așa-zisa „diaspora” li se pare „kinky” denumirea Wallachia, la fel și cosmopoliții de aici, cu creierii spălați de Pro TV, vor crede că-i mai „cool” numele Valahia în varianta saxonă.

Dacă București și palatul Cotroceni erau sâmbătă în Wallachia, Târgoviște a fost „Capital of Valaquia” pentru o zi!

Și pe Google Spania situația era identică în 21 decembrie 2019, Palatul Parlamentului din București era în Valaquia.

Între timp Google a modificat, revenind la denumirea România! Deci, să recapitulăm telegrafic: Sâmbătă – 21 decembrie, numele România fusese înlocuit cu denumirile Wallachia și Valaquia pentru partea de sud, mai puțin Dobrogea, ca să nu aibă nici ieșire la mare. A doua zi, duminică – 22 decembrie, cei de la Google au schimbat și se revine iarăși la denumirea România pe browserele Google Chrome, pe alte browsere încă apare Wallachia și Valaquia, până se vor reseta automat.

Întrebarea care rămâne este dacă am asistat la un experiment de o zi pentru verificarea ignoranței globaliștilor progresiști #rezist, „votaci” de werneri, hellvigi și orbani sau pentru a testa răbdarea taberei celelalte, a nationaliștilor și suveraniștilor? – Marius Albin MARINESCU

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *