Români care au făcut ceva în viață până la 27 de ani

stefan-cel-mare

Vrând să arate nu doar că este prost și ticălos ci și un pic lingău, șefu’ la senatori, Călin Popescu Tăriceanu, s-a întrebat dacă e ok ca un procuror de 27 de ani să-l frigă la momițe pe un premier de 42.

Pentru că Tăriceanu e bou și a trecut prin școală ca slipul lui Botezatu prin cur, rămânând cu nimic de la clisme, fac o mică listă cu ceva băieții care au făcut ceva în viață până la 27 de ani, poate se întâlnește cineva cu el la azilul de pensionari și i-o prezintă.

Ștefan cel Mare – La 27 de ani, era deja domnitor peste moldoveni, un fel de premier, președinte și șef DNA al acelor vremuri. Plus că îți putea tăia capul dacă avea chef.

Constantin Brâncuși – La 27 de ani, exasperat de gândul că în țara asta se va naște un tâmpit de talia lui Tăriceanu, pleacă din țară spunând „și pe jos dacă mă duc, tot plec de aici”. Bine, gagiul era un pic enervat și de cât apreciau bucureștenii arta lui.

Carol I – Rămâi prost, exact ca Tăriceanu, când vei afla că acest friț a devenit șefu’ la români tot când a avea 27 de ani. Exact, la vârsta la care Kurt Cobain mânca un glonte, Carol a zis „plm, se poate și mai rău”.

Alexandru Ioan Cuza – Cunoscutul vasluian Cuza este arestat la puțin timp după ce a făcut 27 de ani pentru că s-a implicat în revoluția de la ’48 din Moldova. Dup-aia a mai făcut multe chestii, a apărut pe bancnote și monede.

Nadia Comăneci – La 27 de ani era deja sătulă de câte medalii de aur câștigase și se gândea deja să fugă din țară, lucru care l-a făcut doi ani mai târziu. Plus că trăia în aceeași țară cu Tăriceanu.

Nicolae Ceaușescu – unul din cei mai importanți lideri ai PSD, poate cel mai important, cunoscutul dictator devine la 27 de ani șef al tineretului comunist. Până la această vârstă făcuse câțiva ani de pușcărie pentru propagandă comunistă.

Vlad Țepeș – român fondator al mitului Dracula, la 27 de ani era deja în al doilea mandat ca domnitor al Țării Românești și dăduse deja omorul la niște turci.

Henri Coandă – La 27 de ani inventase deja motorul cu reacție.

Gheorghe Hagi – la 27 de ani Hagi, supranumit Henri Coandă al fotbalului, că atunci când șuta nu se rotea mingea în aer, exact ca în motorul cu reacție unde nu e nici o elice să se rotească, era fotbalist la Real Madrid

George Enescu – La 27 de ani, tipul de pe bancnota de 5 lei compusese deja ambele rapsodii române care sunt niște melodii mișto de pus la telefon.

Avram Iancu – La 27 de ani fusese deja șefu la revoluție în Ardeal și se pregătea să devină un Mahomed al moților.

Mihail Kogălniceanu – Important om politic ce se aseamănă cu Tăriceanu în sensul că și lui îi plăceau pizdele (de-aia nici nu a prea intrat pe bancnote), Mikey K. era sătul la 27 de ani de câte reviste și ziare fondase, toate pentru propășirea neamului românesc. De fapt, cam pe la vârsta aia i se interzice să mai țină discursuri publice, așa era de bun.

Dimitrie Cantemir – Singurul vasluian neviolent din istorie, Mitică Cantemir avusese deja un mandat de domnitor al Moldovei până la 27 de ani și scrisese„Divanul sau gâlceava înțeleptului cu lumea”, o lucrare considerată de manualul de limba română de liceu drept prima lucrare filosofică românească.

Anghel Saligny – Te caci bârne când vei afla ce făcea acest alsacian din Galați la 27 de ani! Proiecta linia Adjud – Târgu Ocna și făcea primele poduri combinate (șosea + cale ferată) din Românica.

Ciprian Porumbescu – la 27 de ani publică „Balada pentru vioară și orchestră”, cunoscută ca melodia aia mișto pe care o pun toți pe Yotube când fac videoclipuri cu România.

Ăsta sunt câteva nume, luate la întâmplare de pe lista aia cu 100 mari români. Deci, ce voiam să zic, dacă-l vedeți cumva pe Tăriceanu, transmiteți-i din partea mea un „mai dă-te mă în pizda mă-tii!”. (sursa)

VEZI SI:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. toti eroii erau criminali!

  2. Apreciez atat continutul, cat si ambalajul!

  3. Foarte corect respunsul mai putin finalul. Nu trebuia sa fi mitocan, nu faci decat de te pui alaturi de cei de tapa lui Tariceanu. Vrei sa dai o lectie? Fa-o in mod civilizat, fi tu superior celui caruia ii raspunzi.

  4. vreau sa fiu mitoman …taricenovici jidanovici ..nu vrei so iei in bucofalovici de la tot poporul roman ???si pe urma putin pe la caca…??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.