Romani BATUTI DE TIGANI

tigani-periculosi_verticalnews

Acesta nu este rasism contra Albilor?

Oamenii care trec prin Piaţa Mihai Viteazu din centrul oraşului Cluj se tem că vor fi tâlhăriţi în plină zi din cauza numărului mare de vânzători ambulanţi şi cerşetori, ambele categorii de etnie tiganeasca.

Clujenii sunt deranjaţi şi de mizeria pe care o fac tiganii în locul unde îşi fac veacul în fiecare zi. A fost sesizat şi primarul Emil Boc cu privire la această problemă.

“Aş dori să fac o sesizare în legătură cu zona Piaţa Mihai Viteazu mai exact străzile Argeş şi Ploieşti. În fiecare zi trec prin această zonă şi e plin de vânzători ambulanţi, cerşetori şi ţigani care îşi desfac marfă pe jos şi vând nimicuri, te agasează şi incomodează. În plus, nu mă simt în siguranţă, îmi este frică de o posibilă tâlhărie care sunt la ordinul zilei în această zonă”, scrie o clujeancă, într-o sesizare adresată primarului.

CITESTE SI: 

Ea mai spune că este ruşinos că în centrul oraşului să fie atâta mizerie. Referitor la vânzătorii ambulanţi, femeia consideră că nu au autorizaţie pentru a vinde acele produse. Clujeanca cere autorităţilor locale să rezolve problema din Piaţa Mihai Viteazu pentru “ca această zonă să nu devină o pată neagră pentru Cluj-Napoca”.

VEZI SI VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS:

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. cand ii futem odata in gura pe cioroi

  2. vad ca nu il publicati ,sunteti saitul tiganilor nu sait nationalist ,de acum incolo va rog nu imi mai trimiteti atentionar

  3. ghicitoare…care dintre aceste doua tipuri de indivizi sunt mai boriti…clanul basescu sau clanul bercea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *