Româncele cumpără teste de sarcină după sărbători, sperând că sunt gravide şi nu grase

Cozi în aproape toate farmaciile din România, luate cu asalt de femei de toate vârstele. Acestea aproape au epuizat stocurile de teste de sarcină, sperând să fie gravide și nu doar grase, cum probabil e cazul la cele mai multe.test_sarcina_sarbatori.jpg

Unele femei au ajuns să-și facă test de sarcină după fiecare masă, pentru că le e frică să se urce pe cântar și să-și dea seama că se îngrașă de la ce bagă în gură și nu altundeva.

O femeie de 65 de ani a strigat tare într-o farmacie să se dea câte un singur test, să ajungă la toată lumea. Deși celelalte femei îi spuneau că ea e la menopauză de 30 de ani, bătrâna insista: ”Azi-dimineață am avut grețuri. Nu cred că e de la sarmale, că am pus mult cimbru, n-are cum. Sigur sunt băieți și gemeni, uitați-vă, e umflătura jos”, ar fi spus baba.

Mii de femei au făcut testul, deși nu mai făcuseră sex de 3-4 luni, refuzând să creadă că există o legătură între prăjituri și burtica tot mai mare: ”A fost posibil în cazul Mariei, de ce nu și în cazul meu?”.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *