ROMÂNCĂ UCISĂ CU SÂNGE RECE ÎN ITALIA

romanca-a-fost-impu-cata-de-7-ori_476945

Ana Maria a fost împușcată de 7 ori de către fostul logodnic în fața fetiței lor de doar doi anișori.

O româncă din Italia a fost împușcată în stil mafiot de către fostul logodnic, de profesie camionagu. Potrivit rețeauadeștiri.ro, crima a avut loc în localitatea Niscemi, provincia Caltanissetta.

Ana Maria Florin în vârstă de 23 de ani a fost ucisă cu șapte gloanțe, trase în cap de la mică distanţă. Întreaga scenă a avut loc în fața copilei în vârstă de doar doi ani. Se pare că italianul în vârstă de 54 de ani și-ar fi plănuit din timp răzbunarea. După ce și-a ucis soția, bărbatul a lovit-o de două ori în cap şi a fugit pe stradă, cu pistolul în mână. În cele din urmă, bărbatul s-a predat carabinierilor.

Cei doi se despărțiseră de mult timp iar din cauza abuzurilor și a amenințărilor, Ana Maria a hotărât să se ascundă în casa unei prietene împreună cu fiica sa. În cele din urmă, italianul găsise apartamentul în care locuia femeia împreună cu fetița și a plecat să se răzbune. Din fericire atât prietena femeii cât și fetiţa nu au fost rănite, cele două fiind găsite de autorități în stare de șoc.

Familia Anei Maria este, de asemenea, în stare de șoc. Acestora nu le vină să creadă că fiica lor este moartă. Părinții sunt atât de săraci încât nu știu cum vor aduna bani pentru a aduce corpul fetei în țară. Potrivit știrilorprotv.ro, aceștia au nevoie de încă 4.000 de euro pentru ca Ana să poată fi înmormântată în satul unde a copilărit. Pe Facebook s-a creat o pagină numită „Un flore per Ana Maria Florin” unde mai mulți internauți încearcă să adune bani pentru a ajuta la repatrierea corpului neînsufleţit.

Părinții nu au fost de acord încă de la început cu relația celor doi și asta din cauza diferenței mari de vârstă. Ana nu a ascultat de sfatul părinților și și-a continuat relația cu bărbatul care avea mai mult decât dublul vârstei ei.

Potrivit autorităților italianul în vârstă de 54 de ani, a recunoscut crima de care este acuzat. În momentul de față nu se știe care va fi destinul copilei, dacă va fi trimisă în țară sau va ajunge într-un orfelinat.

Anumite surse din anturajul Anei susțin că în ultimul timp, italianul devenise agresiv cu ea atât verbal cât și fizic.

One comment

  1. a gasit ce a cautat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *