Româncă EXECUTATA cu focuri de armă în faţa casei …în Spania

O româncă a fost executată cu focuri de armă în faţa casei, la Zaragoza, în Spania, miercuri seara. Femeia a coborât din maşină împreună cu sora ei, fiind împuşcată de doi bărbaţi care apoi au fugit. Sora româncei a scăpat fără vreo zgârietură.

Miercuri seara, în jurul orei 20:00, românca a coborât din maşină în faţa casei, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza. Doi bărbaţi care aparent o aşteptau au deschis focul asupra ei, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie.

El Periodico de Aragon scrie că suspecţii, care ar putea avea legături cu traficul de droguri, nu au fost găsiţi deocamdată, dar felul în care românca a fost executată indică o reglare de conturi.

În vârstă de 29 de ani, Maria M. avea o relaţie cu un cetăţean spaniol şi locuia la Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei. Imediat după ce a fost împuşcată, a căzut lângă maşină şi a murit pe loc. Salvatorii ajunşi la faţa locului chemaţi de sora ei nu au mai putut face nimic să îi salveze viaţa.

Vecinii româncei spun că ea a păstrat o relaţie amoroasă cu un spaniol din zonă care acum doi ani fusese arestat pentru că deţinea o plataţie clandestină de marijuana. Bărbatul e unul dintre suspecţi în cazul crimei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU