Româncă din Canada, MESAJ devastator pentru Mircea Badea | Cel mai mare „ciumpalac”în viață! Îți iei „flegme” de la toată Diaspora

O româncă din Canada i-a transmis un mesaj lui Mircea Badea, pe care îl felicită că devenit cel mai mare „ciumpalac” după ce vedeta Antena 3 a lansat un atac dur la adresa Diasporei.

Mircea Badea este extrem de nemulțumit de faptul că românii din Diaspora nu contribuie în niciun fel la facturile publice ale statului român. Mai mult, Badea a declarat joi, la Antena 3, că Diaspora trimite bani pe care rudele din țară îi folosesc pentru a cumpăra „biscuiți”. Totodată, acesta i-a acuzat pe românii din afară că „nu fac nimic pentru țară”.

canada

„Mircea, spre deosebire de alți români din diaspora care te injură si te critică, eu o să te felicit! Bravo Mircea, ai reușit s-o faci și pe asta! Ai reușit să ieși din conul de umbră în care intrasei de cand lumea s-a convins, în sfârșit, că ești cel mai mare ”ciumpalac” în viață! Acum, cand îți iei ”flegme” de la toată diaspora și nu numai, sper că ești pe deplin fericit! Bravo, eu zic că ”te-ai scos”!”, a scris românca pe blogul personal.

Citiți și:  Mircea Badea se duce peste Clotilde Armand: Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde!

Aceasta a mai scris că planul lui Badea a învrăjbi românii din țară cu cei din Diaspora a „eșuat lamentabil”.

„Greșeala ta cea mai mare în tot acest raționament a fost aceea de a considera că romanii din țară sunt niște ”ciumpalaci” care ”pun botul” la tot ce scoți tu din gură!!! Mare greșeală, Mircea!!!!

Mircea, noi, ”eroii” ,”ne-am luat țara înapoi” – nu pe banii tăi, ci pe votul nostru… Și da, trimitem bani acasă pentru ”biscuiți”, dar în aceeași măsură, trimitem bani și pentru a ne plăti impozitele pe proprietăți, investim în diverse sectoare ale economiei banii câștigați cu greu pe afară, venim și ne petrecem vacanțele în țară investind în turismul românesc (mai ales că am fost profund impresionați de imaginea de promovare a României – frunza aceea este de milioane!!! – și, Doamne, milioane la propriu!!!). Da Mircea, am putea să investim banii în alte părți, am putea să ne petrecem concediile pe alte meleaguri, am putea trimite celor dragi direct ”biscuiți”… dar, pentru că suntem ”eroi”, investim banii aceștia în țara pe care ”ne-am luat-o înapoi”, se mai arată în mesaj.

Citiți și:  Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. Ce spune Carmen Brumă

Românca, care precizează că se numește Veronica, a mai scris că Diaspora nu dorește să fie „divinizată”, ci doar să i se respecte dreptul fundamental de a vota.

VEZI SI: Mircea Badea nu se lasă! A luat bătaie şi de la o băbuţă, când încerca să ia agheazmă!
16 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU