Româncă de 25 de ani, din Lecce, batjocorită de un bătrân de aproape 90 de ani, despăgubită cu 5.000 de euro

O tânără româncă în vârstă de 25 de ani a fost despăgubită de tribunalul italian cu 5.000 de euro, după ce a căzut victimă soţului unei bătrâne pe care românca o îngrijea la domiciliu.

Italianul, în vârstă de 86 de ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de batjocorirea tinerei.

Avocatul tinerei de 25 de ani, Paolo Rizzo, a reuşit să demonstreze că românca spune adevărul, deşi Federico Martella, avocatul acuzatului, a încercat să demonteze cazul folosindu-se de vârsta înaintată a bătrânului.

Rizzo a desfiinţat apărarea bătrânului, aducând numeroase dovezi în sprijinul acuzaţiilor tinerei românce, precum şi precedente ale sistemului judiciar, în care alte persoane în vârstă s-au folosit de stimulente farmaceutice, cum ar fi Viagra, pentru a-şi abuza victimele.

Citiți și:  Proteste VIOLENTE. Oamenii au strigat în stradă că vor să muncească și le e foame. Au inceput jafurile

Sentința Curții din Lecce a fost fermă şi nemiloasă pentru pensionarul italia, acesta fiind condamnat la 2 ani de puşcărie şi trebuie să-i plătească fetei 5.000 de euro despăgubire.

Însă, având în vedere vârsta înaintată a condamnatului, probabil că va fi obligat să-şi petreacă pedeapsa acasă, în arest la domiciliu.

Incidentul a avut loc în Lucugnano, în provincia Lecce şi s-ar fi produs sub ameninţarea unei arme, precizează lavocedimanduria.it.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile