Roman UCIS cu sange rece, in Italia, iar apoi aruncat in mare!

mare_mvkjhxg9402

Este vorba despre un tanar de 33 de ani, din Moara. Pentru a scapa de cadavru, criminalii l-au aruncat in mare, insa trupul a fost adus de valuri inapoi la mal.

Un tanar de 33 de ani, dintr-o familie din Moara, a fost ucis cu salbaticie in Italia, langa Napoli. Trupul acestuia a fost gasit cu cateva zile in urma pe malul marii. Politistii care efectueaza ancheta in acest caz suspecteaza ca romanul a fost talharit dupa care ucis. De altfel pe trupul romanului s-au gasit urme de violenta.

Pentru a scapa de cadavru, criminalii l-au aruncat in mare, insa trupul a fost adus de valuri inapoi la mal. Tanarul era casatorit cu o italianca si aceasta a facut initial identificarea cadavrului, la morga din Napoli. Un membrul al familiei din Romania a fost chemat in Italia pentru a face, de asemenea, identificarea cadavrului, conform informatiata.ro.

Oamenii din Moara sunt in stare de soc si spun ca tanarul era la locul lui, muncitor si ca urma sa vina in tara in aceasta luna. Parintii acestuia fac acum demersuri pentru ca trupul fiului lor sa fie repatriat si sa fie inmormantat crestineste in tara. Intre timp, politistii fac cercetari pentru a-i prinde pe criminalii romanului.

VEZI SI: CE NU SPUN TELEVIZIUNILE: Roman UCIS CU SANGE RECE de REFUGIATI in timp ce-i violau iubita!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *