Roman găsit MORT pe o plajă din Anglia

Mădălin a fost găsit fără suflare pe o plajă din Anglia. Adolescentul român scrisese un mesaj care a fost ignorat de toată lumea. Corpul lui plutea pe apă şi un medic englez aduce acuze grave.

Mădălin Nicola Mera avea 19 ani şi pe 8 septembrie a fost găsit mort pe plaja Westgate, din Kent. Adolescentul abia terminase liceul în România şi a emigrat în iulie în Anglia, unde s-a angajat curator.

Două luni mai târziu el s-a sinucis, după ce a trimis un mesaj pe care toată lumea l-a ignorat. Mădălin trăia în Alma Rod şi cei care l-au cunoscut spun că după câteva săptămâni în Anglia comportamentul lui a devenit confuz.

Adolescentul român suferea de depresie severă

În dimineaţa zilei de 8 septembrie a plecat de acasă, dar şi-a lăsat telefonul. Un prieten a citit acolo mesajul trimis mai multor apropiaţi: „Am decis să mor”, a scris tânărul român. Niminei nu l-a luat în serios.

Câţiva turişti i-au găsit corpul pe plajă, iar o anchetă care s-a încheiat marţi a stabilit că adolescentul s-a înecat.

Un medic acuză apropiaţii că nu au răspuns niciunui semn dat de Mădălin, care suferea de „depresie severă”. „A fost o luptă grea pentru el, nimeni nu i-a fost alături.”, a spus medicul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *