Român expulzat din Italia, după ce a fost găsit beat de 73 de ori. L-au trimis cu avionul direct la București

Un român din Italia a fost trimis cu avionul la București, după ce a ajuns de 73 de ori la urgențe din cauza alcoolului. Doar în ultima lună și jumătate bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit băut de 45 de ori.

Autoritățile din regiunea Veneto l-au expulzat pe român pe motive de siguranță publică, ordinul fiind dat de chestorul localității Pordenone, Marco Odorisio.

Motivul este simplu: bărbatul a fost depistat de polițiști în stare de ebrietate de zeci de ori, statistica serviciilor de urgență fiind relevantă – 73 de prezențe în camera de urgență, toate pentru hărțuire la beție.

De 49 de ori, bărbatul a fugit din unitățile medicale înainte de încheierea procedurilor și a actelor, provocând inconveniențe și disfuncționalități serviciului public de ambulanță, informează ilgiornale.it. De cele mai multe ori, echipajele de urgență au intervenit la solicitarea localnicilor agresați sau deranjați de comportamentul românului.

I-au luat bilet doar „dus” spre București

Autoritățile din Italia i-au luat un bilet dus Veneția – București, l-au urcat la bordul unui avion și i-au interzis să mai revină în țară timp de cinci ani.

Potrivit sursei citate, bărbatul trăia în Italia din 2003. După mai bine de 10 ani petrecuți în regiunea Torino, s-a mutat în 2014 în apropierea Veneției, în localitatea Pordenone, unde s-ar fi angajat la o firmă. Pentru scurt timp, însă, pentru că a fost dat afară după trei zile, din cauza băuturii.

Ultimul episod de beție, care a avut loc joi, pe 13 februarie, au convins oficialii de la Biroul de Imigrație că bărbatul este irecuperabil și trebuie expulzat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.