Român condamnat la Londra pentru „GENOCID” impotriva evreilor!

free

Deja varsam 6.000.000 lacrimi pentru „victimele” unui nou „genocid””

O instanță din Londra a condamnat un român la o amendă penală pentru salut nazist, strigând în public „Heil Hitler”.

Curtea de magistrați (echivalentul judecătoriei) Thames din estul Londrei a aplicat sancțiuni financiare în valoare totală de 355 de lire sterline cetățeanului român Adrian Weissenbacher, în vârstă de 40 de ani, care s-a declarat vinovat de comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii publice cu agravantă rasistă.

Potrivit procuraturii, pe 31 mai un voluntar al organizației evreiești Shomrim din cartierul Stamford Hill din nordul Londrei, unde locuiește o numeroasă comunitate de evrei ultra-ortodocși, a răspuns unui apel din partea unor cetățeni cu privire la un bărbat în stare de ebrietate care se comporta agresiv.Când voluntarul i s-a adresat, Weissenbacher a făcut salutul nazist cu mâna întinsă și a strigat „Heil Hitler!”, continuând sa fie agresiv.

Evreul plangacios Shomrim a menționat că a fost șocat de un asemenea comportament, că s-a simțit insultat dată fiind religia sa și s-a temut că va fi atacat de Weissenbacher. Ca urmare, a fost chemată poliția, care l-a arestat pe Weissenbacher și l-a trimis în judecată în stare de arest.

Avocatul lui Weissenbacher a susținut că românul era extrem de beat și că nu-și aducea aminte ce s-a întâmplat, deși admite că a comis infracțiunea de care e acuzat. El a adăugat că Weissenbacher, care lucrează în construcții, susține că nu e rasist și nu are legături cu grupări neo-naziste.

Judecătoarea districtuală l-a condamnat pe Weissenbacher la £100 amendă penală, considerată achitată prin faptul că inculpatul a petrecut două nopți în arestul poliției, dar l-a obligat să plătească în termen de două săptămâni £100 compensație voluntarului organizației Shomrim pentru comportamentul ofensator si alte £255 cheluieli de judecată, plătibile în tranșe lunare de câte £100, adăugând că alcoolul a fost în acest caz un factor agravant, nu unul atenuant.

VEZI SI: UNDE ESTE LIBERTATEA DE EXPRIMARE? O tanara este cercetata de procurori dupa ce a glorificat nazismul
41 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU