Roman ATACAT de o bandă de migranți cu MACETE, SULITE și TIJE METALICE

O gașcă de cel puțin doisprezece migranți a atacat un șofer de camion roman cu machete, sulițe și tije metalice în timp ce dormea ​​intr-o parcare a autostrăzii E40 din Walshoutem, Belgia.

Șoferul de camion român a declarat poliției că a adormit rapid în interiorul vehiculului său parcat la o stație de repaus de-a lungul autostrăzii E40, când a fost trezit de zgomotele „zgâlțâitoare” care veneau din remorca sa. După ce a ajuns la vârf pentru a investiga, o duzină de migranți africani l-au forțat să fugă din nou în interiorul vehiculului său, după ce l-au atacat cu arme, transmite ziarul belgian SCEPTR.

„L-au atacat cu sulițe, tije și macete”, conform politiei.

În ciuda caracterului violent al situației, poliția nu a putut trimite decât o unitate de patrulare din cauza lipsei de personal disponibil. În momentul în care au ajuns la locul atacului, gașca de bărbați migranți nu a mai fost gasita.

„Există o singură patrulă disponibilă. O consecință a reducerilor bugetare ”, a spus purtătorul de cuvânt al sindicatului poliției.

„Colegii noștri – potrivit broșurii – au trebuit de fapt să aștepte întăriri care trebuiau să vină din Anderlecht, la vreo 65 de kilometri de acolo. Dar pentru că nu am putut lăsa șoferul să continue să fie molestat, o patrulă a mers la fața locului. ”

Vezi: Un oras multicultural devine iadul pe pământ: o fată și două femei își spun poveștile de groază

„Lipsa de personal pentru poliția rutieră a ajuns la 50 la sută. Ne temem cu adevărat că mai întâi trebuie să existe morți înainte ca agenții să primească întărire pentru a face față acestui tip de fenomen periculos. Numărul incidentelor nu mai poate fi contabilizat. De asemenea, devine din ce în ce mai violent „, a spus un reprezentant al sindicatului de poliție VSOA ca răspuns la situație.

Vezi: REVOLTATOR: O femeie violată de un refugiat s-a sinucis după ce procurorul a invocat „lipsa probelor” si a clasat dosarul. “s-a simțit devastată în urma violului violent, iar eșecul de a-l judeca pe făptuitor i-a agravat sentimentul de valoare scăzută”

Șoferii de camioane europeni devin din ce în ce mai multe victime ale migranților în tranzit agresiv. Săptămâna trecută, un șofer de camion belgian a fost împușcat de către solicitanții de azil în Franța, după ce s-a oprit pentru a petrece noaptea la o stație de repaus pe autostradă. Din fericire, șoferul camionului nu a fost rănit în timpul împușcăturilor.

Vezi: Marea Britanie: fetite cu vârste de 12, 13 și 15 ani VIOLATE de gașca de tigani din Romania

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *