RISUL CURCILOR: CUM PEDALA IOHANNIS 120 DE KM PE ZI DE DRAGUL IUBITEI

iohannis-biciclist

”Povestea de dragoste dintre Carmen şi Klaus Iohannis a început în urmă cu peste 27 de ani, când cei doi erau la facultate. Pentru el, a fost dragoste la prima vedere. „S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, într-o excursie, iar focul iubirii l-a prins în mreje pe Klaus. Impresionată de manierele lui, Carmen s-a îndrăgostit încet-încet de el”, scrie ziarista și scriitoarea Ioana Mandache în cartea „Poveşti de dragoste ale vedetelor”, care s-a lansat azi, în Centrul Vechi din București.

”Efectul pe care viitorul profesor l-a avut asupra tinerei Carmen e de înțeles, dacă ne gândim la faptul că, la vremea respectivă, preşedintele se înscrisese la o şcoală de dans şi bune maniere, ca să poată avea mai mult succes la fete. „Îndrăgostit până peste cap de Carmen şi ştiind încă de la început că aceasta este femeia vieţii lui, Klaus a făcut drumuri zilnice ca să-şi vadă iubita. A fost repartizat ca profesor într-o localitate la 60 de km de Sibiu, a făcut naveta zilnic cu bicicleta ca să o vadă”, a adăugat Ioana Mandache.

Citiți și:  Carmen Iohannis, UMILITĂ de fostii elevi. Ce spuneau ei la adresa Primei Doamne

Klaus Iohannis pedala, deci, peste 120 de kilometri zilnic doar ca să-și vadă iubita.

În Turul Franței, probabil cea mai grea competiție sportivă din lume, media zilnică e de cca.170 de kilometri.
Iohannis și-a cam ratat cariera: în loc să ajungă ”tricou galben” în competițiile de ciclism, a devenit ”lanterna roșie” în politica Europei. (B.I.) – inpolitics.ro

VEZI SI: ”Mă simt ca o mare fraieră!” spune românca de la Madrid care a mobilizat diaspora să-l voteze pe Iohannis

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile