Rifai a explodat! Mesaj FARA PRECEDENT la adresa lui Toader

Denise Rifai a explodat după ce Tudorel Toader a decis să respingă acreditarea Ionelei Arcanu, dar și a jurnalistului Pro TV, Ovidiu Oanță. Realizatoarea are un mesaj categoric pentru ministrul JustiȚiei, căruia îi amintește că este plătit din banii noștri pentru a apăra statul.

Realizatoarea a avut un schimb de replici cu colegul său, Gabi Bălașu.

”Domnul ministru pare un tip inteligent, dar nu înțeleg de ce recurge la o astfel de atitudine de om mic și modest intelectual… ”, a sous Rifai.

Gabi Bălașu a întrerupt-o: ”Dacă rămânem în acest film, Denise… ne așteptăm să fim trimiși la…”

”Te rog să nu mă întrerupi ! Lasă-mă să-mi termin ideea ! Domnul ministru, pe care îl evaluăm ca un intelectual, a ales să facă acest de om mic, mic, mic. Nu știu de ce e atât de nervos domnul ministru. Ar trebui să-și aducă aminte că e plătit din banii noștri ca să apere statul de drept, nu să pună bocancul pe gâtul Justiției și să-și spele condamnații penal doar pentru că și-or fi propus între ei niște funcții și niște conturi grase, da? Nu de-asta îl plătește statul român, ca să-și bată joc de colegii noștri. Ionela ar trebui să-i lipească pe geam legitimația. Iar Viorica Vasilica vede doar o parte a paharului, nu dorește să ridice pentru Realitatea această sancțiune, doar pentru PRO TV. Nu avem nevoie de acreditarea domniei sale. România nu are voie nici de Viorica Dăncilă, nici de Tudorel Toader. Ar trebui să se ia de mână și să plece acasă acești doi indivizi plătiți din banii noștri ca să apere România. Au ajuns să facă asta în România anului 2019 !” i-a replicat Denise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *