REZULTATELE OFICIALE de la partidele politice: ACL: Ponta – 39%, Iohannis – 30%. PSD: Ponta – 44%, Iohannis – 25%

candidati1
ACL a realizat un exit poll potrivit căruia, la orele 13.00, situaţia voturilor îl arată drept câştigător pe Victor Ponta, cu 39%, secondat de preşedintele PNL Klaus Iohannis. La rândul lor, cei de la PSD au transmis un exit poll potrivit căruia premierul a obţinut 44% din voturi, iar principalul său contracandidat a primit 27% din voturi.

UPDATE Pentru ora 15.00, PSD a transmis date uşor modificate după ieşirea de la urne. Astfel, sondajele făcute la ieşirea de la urne îl dau pe Victor Ponta câştigător cu 44% din voturi, urmat de Klaus Iohannis, cu 27% din voturi. Tăriceanu ar fi obţinut 6% din voturi, potrivit surselor social-democrate, în timp ce Monica Macovei a primit 5% din voturi, la egalitate cu Elena Udrea. Kelemen Hunor ar avea, potrivit PSD, 4% din voturi.

Citiți și:  S-a aflat ce a făcut Klaus Iohannis! Gafa uriașă a președintelui

Primele date prezentate la ieşirea de la urne îl clasează pe primul loc pe Victor Ponta, cu 39%, urmat de Klaus Iohannis, cu 30%, a anunţat Hotnews. Pe locul al treilea se află Monica Macovei care ar fi obţinut 8% din voturi până la ora 13.00, urmată de Călin Popescu Tăriceanu, cu 5%. Elena Udrea ar fi obţinut, potrivit sursei menţionate, 4% din voturi.

Exit poll-urile realizate de PSD până la ora 13.00 arată în felul următor: Victor Ponta – 44%, Klaus Iohannis – 25%, Călin Popescu Tăriceanu – 6%, Elena Udrea – 5%, Monica Macovei – 4%, Hunor Kemelen – 4%, Dan Diaconescu – 3%.

Citiți și:  Klaus Iohannis, DECIZII DE URGENTA pentru România in conflictul din Ucraina: Trebuie să fim pregătiți PENTRU ORICE!

Biroul Electoral Central a anunţat, până la ora 13.00, o prezenţă la urne de 20,78% la nivel naţional. Prin urmare, 3,7 milioane de români şi-au exercitat votul.În mediul urban au votat 21,14% , iar în mediul rural 20,28%.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu