REVOLTATOR: Un paznic jegos al BGS se lauda pe Facebook ca a batut suporteri romani la meciul Romania – Ungaria (FOTO+VIDEO)

gabriel-iancu

Un nemernic de angajat al BGS se lauda pe Facebook cu ispravele sale de la meciul Romania – Ungaria. El este mandru ca a batut cu bestialitate suporteri romani sub ochii fiicelor lor de 14 ani!

Sambata a fost macel pe Stadionul Național. Suporterii români au fost pur și simplu călcați de firma de pază a stadionului și de Jandarmerie.

CITESTE SI: Dezvăluiri despre jigodia care a rupt în bătaie suporteri la meciul cu Ungaria

Reamintim ca multi suporteri romani au cazut prada fortelor de ordine in timpul meciului Romania – Ungaria. Angajatii BGS nu au avut mila si au impartit pumni si picioare in stanga si in dreapta.

Angajatii firmei de paza au intrat in forta in grupul de suporteri de la Peluza Nord, dupa ce din aceasta zona au fost aruncate mai multe petarde.

Interventia in forta a facut ca in mijlocul conflictului sa fie prinsi si multi oameni nevinovati, batrani si copii.

Acestia au fost batuti cu bestialitate pana au fost umpluti de sange.

In cele din urma, fortele de ordine au evacuat o parte din suporterii aflati in Inelul 1 de la Peluza Nord.

De la statia de amplificare s-au facut apeluri pe durata primei reprize ca fanii sa nu mai arunce cu petarde pentru ca Romania risca saaiba terenul suspendat.


 ULTIMA ORA: A apărut pagina de Facebook “Muie BGS”. Au fost identificaţi agresorii de la meciul România Ungaria

 

Redactia Nationalisti.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Dar cand sa terminat imnul Romaniei, dece nu au intervenit mwistii de la BGS, cand au dat navala ungurii si au dat cu scaune si garduri ?! Bine ca au intervenit suporterii si nu au intrat ungurii peste femei si copii in tribuna . Dupa ce suporterii au intervenit si iau intors din drum, analfabetii de la BGS au inceput sa bata ei copii si femeile care au scapat de maimutoii aia de unguri . RUSINE

    • da, cam asa ceva…

    • Mai omule nu te catrani ca si "saracii cu sufletul" de la BGS si-or fi facut si ei calculele lor. Probabil s-au suparat ca trebuie sa asiste la toate meciurile cu spatele la teren si s-or fi gindit ca dupa "meciul" asta vor putea sa stea si ei cu fata la teren daca tribunele sunt goale, fara sa se gindeasca ca e posibil ca dupa acesta "partida" sa ne oblige UEFA sa jucam in deplasare. Acuma daca nu cumva s-or fi terminat banii la federatie, ca doar de… a fost an electoral si la ei si or fi apelat la unguri sa cotizeze si ei daca vor sa le asigure paza galeriei. Si atunci e alta treaba ca de… daca unguru plateste pe ungur il pazim. BGS-ul or fi cum or fi, ca din cite am auzit prin presa au o anumita "reputatie" in Bucuresti, dar daca la UEFA nu exista ochi pentru ce se intimpla aici, cei de la Bucuresti nu s-au gindit ca din primavara, de cind "iubitii nostri frati" au intetit scandarile cu autonomia, aici la noi mocneste un RAZBOI. Era la mintea cocosului ca se va ajunge aici si totusi nu a spus nimeni ca nu e bine sa aiba loc aceasta dubla intilnire. Stati tata linistiti in fotoliile voastre, ca aici in Ardeal curge numai lapte si miere intre romani si unguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *