REVOLTATOR! Un cuplu de români a fost agresat de imigranți în Franța. Cum s-a întâmplat e INCREDIBIL!

1441

O familie de români stabiliţi în Marea Britanie a fost atacată lângă Calais în momentul în care se întorceau din vacanţa petrecută în Franţa. Maşina acestora a avut de suferit ca urmare a “întâlnirii” cu imigranţii furioşi că nu pot tranzita tunelul ce leagă Franţa de Marea Britanie.

Marius Mihăescu şi soţia sa Cristina se întorceau cu maşina din vacanţa petrecută în Franţa împreună cu fiica lor Sara în vârstă de patru ani.

Cum ruta de întoarcere spre Marea Britanie, locul unde aceştia locuiesc, era prin Eurotunel, ei au fost nevoiţi să tranziteze locul unde au avut loc foarte multe confruntări între imigranţi şi forţele de ordine, situat la graniţa celor două state, în apropiere de Calais.

1440

Maşina românilor a încetinit spre măsură ce se apropia de punctul de trecere a frontierei, moment în care, de după gardul ce delimitează intrarea în Eurotunel a zburat un stâlp de metal ce măsoară aproximativ 2 metri. Acesta s-a înfipt efectiv în partea frontală a autoturismului, distrugând unul din faruri. Cum a fost aruncat de la o distanţă considerabilă şi afară era întuneric (incidentul petrecându-se în jurul orei 23 ora locala, ora 24 în România n.r), românii nu au putut oferi poliţiei foarte multe detalii.

214

Cei trei pasageri nu au suferit răni, alegându-se doar cu o sperietură zdravănă şi cu câteva reparaţii de făcut la Peugeot-ul pe care-l deţin, potrivit Daily Mail.

36

Calais, jungla din inima Europei

Franţa şi Marea Britanie se recunosc depăşite de situaţie şi au cerut ajutor Uniunii Europene în găsirea unei soluţii care să rezolve problema imigranţilor staţionaţi în Calais. Aceştia vor să treacă spre Anglia în speranţa unei vieţi mai bune, însă fărăr documentaţia necesară forţele de ordine nu le permite acest lucru. Zilnic au loc confruntări între forţele de ordine şi imigranţi, poliţia fiind adesea nevoită să intervină cu gaze la crimogene şi gloanţe de cauciuc în încercarea de a gestiona situaţia. Oamenii supăraţi forţează zilnic gardurile de sârmă şi barajele poliţiştilor.

VEZI SI: Declarații HALUCINANTE ale unor imigranti: VOM ARUNCA ROMÂNIA ÎN AER, o vom rade de pe faţa Pământului

4 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU