Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza comemorarii holocaustului impotriva tiganilor!

restrictie-trafic

Traficul rutier este restricţionat, marţi dimineaţă, pe mai multe străzi din centrul Bucurestiului, între orele 9.30 şi 10.30, pentru comemorarea Holocaustului împotriva tiganilor.

Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Capitalei a avizat organizarea şi desfăşurarea unui ceremonial de comemorare, marţi, la Memorialul Victimelor Holocaustului, de la intersecţia Străzii Ion Brezoianu cu Strada Lipsc

Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 09.30 – 10.30 astfel:

  • pe Strada Anghel Saligny, între Splaiul Independenţei şi Strada Lipscani;

  • pe Strada Mihai Vodă, între acces IGPR şi Splaiul Independenţei;

  • pe Strada Lipscani, între acces IGPR şi Strada Anghel Saligny.

Agenţia Naţională pentru Romi (ANR) organizează, marţi, începând cu ora 9.00, ceremonia de comemorare a Holocaustului împotriva tiganilor, la Memorialul Victimelor Holocaustului în România.

A doua parte a evenimentului are loc începând cu ora 11.00, la Cercul Militar Naţional (Strada Constantin Mille nr. 1), unde va fi evocată istoria recentă, cu privire la tiganii din România, care au fost victime ale Holocaustului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ziua europeană de comemorare a victimelor genocidului tiganilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost fixată la 2 august, printr-o rezoluţie a Parlamentului European, din 15 aprilie 2015.

VEZI SI: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *