REVOLTATOR! Tiganul Bercea Mondial a fost pus în libertate. Judecătorii i-au admis cererea de liberare condiţionată

Anghel Sandu, cunoscut drept ‘Bercea Mondial’, a fost pus în libertate, astăzi, după ce cererea lui de eliberare condiţionată a fost aprobată de Tribunalul Mehdinţi.

După ce avocaţii lui Bercea au depus cererea de liberare condiţionată la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, iar judecătorii au admis cererea, procurorii au atacat decizia la Tribunalul Mehedinţi.

Astăzi, judecătorii Tribunalului Mehedinţi au respins recursul procurorilor şi au dispus punerea în libertate a lui Bercea Mondial.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv în mai 2014 la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat, după ce şi-a înjunghiat un nepot, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, într-un bar, în anul 2011.

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *