“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

REVOLTATOR: Tiganii primesc APARTAMENTE GRATIS de la Primarie! NU ESTE O GLUMA! Cititi si va cruciti

tgn21

Undă verde pentru achiziționarea a 15 apartamente ce vor servi drept locuințe sociale. În următoarea perioadă, municipalitatea va achiziţiona de pe piaţa liberă 15 apartamente în care vor fi mutaţi actualii chiriaşi (etnici tigani ce nu muncesc si traiesc din ajutoare sociale) din casele de pe Cuza Vodă. Clădirile eliberate vor fi apoi renovate de către municipalitate şi vor avea o destinaţie nouă.

În cadrul ședinței ordinare de ieri a Consiliului Local Municipal, aleșii și-au dat acordul pentru cumpărarea locuințelor în care urmează să locuiască actualii chiriași tigani de pe fosta stradă a Târgului. Vechile case vor intra anul viitor în reparaţii capitale, ia întreg centrul vechi va fi redesenat.

Clădirile de pe Cuza Vodă au ajuns într-o avansată stare de degradare datorita tiganilor care locuiesc acolo si distrug totul. Este vital ca ele să fie consolidate. De asemenea, cetăţenii care au în proprietate imobile pe strada Cuza Vodă vor fi obligaţi să le renoveze în același stil arhitectural. În caz contrar, ei vor plăti impozite mult mai mari decât restul locuitorilor din municipiu.

VEZI SI: NE FURA CU TOTUL! Doi TIGANI buzoieni au furat banii unei angajate Vodafone chiar in sediul magazinului!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.