REVOLTATOR! TIGAN MANELIST LASAT LIBER după ce a fost acuzat de PROXENETISM si SPALARE de BANI – Ce parere aveti?

După o noapte petrecută în arest, manelistul Dani Mocanu a fost pus în libertate de judecători în dosarul în care este acuzat de proxenetism şi spălare de bani.

Magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa au considerat că manelistul Dani Mocanu nu reprezintă un pericol public, aşa că l-au eliberat sub control judiciar.

Cântăreţul este implicat, alături de alte 6 persoane într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

VEZI SI: TIGANII REFUZA INTEGRAREA IN SOCIETATE: O piranda facea gratar in mijlocul strazii

Judecătorii au decis să îl aresteze doar pe liderul grupării de proxeneţi, un tânăr cunoscut sub numele de ‘Lupu’. La rândul său, fratele lui Dani Mocanu a fost pus în libertate.

Cu numai o zi înainte ed a fi reţinut, manelistul a postat pe YouTube un nou videoclip al unei melodii care se numeşte ‘Trădarea’.

Piesa i se adresează unei femei care l-ar fi denunţat pe Dani Mocanu. Videoclipul a fost urmărit în două zile de peste 600.000 de ori. (sursa)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.