REVOLTATOR: Societatea Academică Română a şters un sondaj de pe site. 98% votaseră pentru revenirea la denumirea de “ţigan”

Alina-Mungiu-Pippidi

Societatea Academică Română, ong înfiinţat de Alina Mungiu, este, nu o dată, în prima linie când este vorba de a atrage atenţia asupra derapajelor antidemocratice ale societăţii româneşti.

Doamna Mungiu ştie de ce niciodată un român nu va câştiga un premiu Nobel, cu toate acestea, tot mai multe întâmplări ies la iveală ce demonstrează că respectivul ONG nu este în poziţia de a da lecţii despre democraţie.

Ultimul eveniment a fost legat de un sondaj publicat pe siteul SAR, în care cititorii erau rugaţi să voteze dacă doresc revenirea denumirii de “ţigan”, în loc de “rom”.

VEZI SI: Sondaj: Sunteți de acord ca denumirea pentru romi să revină la cea de țigani, așa cum e în toată Europa, pentru a nu se mai face confuzie cu românii?

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

SAR lansase şi o dezbatere în acest sens, cu argumente pro şi contra. Rezultatele au fost însă, fără echivoc: peste 98% dintre cei care au votat doreau revenirea la denumirea de “ţigan”.

VEZI SI: RECORD! 97 % susținere pentru legea țiganilor!

Acest lucru nu a fost pe placul oamenilor Alinei Mungiu, care au găsit de cuviinţă să şteargă şi sondajul şi orice referire la dezbaterea pe această temă.

VEZI SI: AMENINȚARE – Renunț la cetățenie dacă ROMII nu devin ȚIGANI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

  1. cristiborcea

    Bai, ce vaca grasa in poza!

  2. Trebuie tinut cont ca aceasta organizatie sorosista este o anexa a cia si dupa cum au evoluat evenimentele din Romania dupa revolutia bolsevica din 89 sunt suspiciuni ca are tangenta si cu kgb si altele.Frumusetea asta din poza am inteles ca a imbarligat cateva milioane de euro alocate de stapanul ei.Cata ura excede, din toate actiunile ei fata de poporul roman,ce neimpliniri din viata ei ,le reproseaza acestui umil si iertator popor.

  3. MAI PORNIM UN SONDAJ! SI INCA UNUL, SI INCA UNUL, UIT-ASA PANA VA MURI DE INIMA COANA AIA DIN POAZA, CA ALTFEL N-ARE CUM SA MOARA, DECAT DE INIMA

  4. Gogu Pintenogu

    Vaca slaba i-ar sta mai bine, nu?

  5. Aceasta Mungiu are aceeasi etnie cu a celor care au inventat smecheria cu denumirea de "rrom". Asadar, cum o sa-si dea singura peste mana? Tiganii sunt doar folositi ca masa de manevra. De 2000 de ani se poarta un razboi ascuns a acestei etnii impotriva romanilor, falsificandu-ne istoria, aducandu-ne si impunandu-ne cu sprijin rusesc comunismul, falsificandu-si numele si ascunzandu-se sub nume romanesti, catarandu-se in functii cheie la nivelul tarii si mai nou, reusind sa ne distruga economia, cultura, sanatatea, invatamantul si dand pe nimic bogatiile tarii, doar ca sa ne distruga ca popor. Am o singura nedumerire : cand va exploda mamaliga romaneasca ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.