REVOLTATOR: Societatea Academică Română a şters un sondaj de pe site. 98% votaseră pentru revenirea la denumirea de “ţigan”

Alina-Mungiu-Pippidi

Societatea Academică Română, ong înfiinţat de Alina Mungiu, este, nu o dată, în prima linie când este vorba de a atrage atenţia asupra derapajelor antidemocratice ale societăţii româneşti.

Doamna Mungiu ştie de ce niciodată un român nu va câştiga un premiu Nobel, cu toate acestea, tot mai multe întâmplări ies la iveală ce demonstrează că respectivul ONG nu este în poziţia de a da lecţii despre democraţie.

Ultimul eveniment a fost legat de un sondaj publicat pe siteul SAR, în care cititorii erau rugaţi să voteze dacă doresc revenirea denumirii de “ţigan”, în loc de “rom”.

VEZI SI: Sondaj: Sunteți de acord ca denumirea pentru romi să revină la cea de țigani, așa cum e în toată Europa, pentru a nu se mai face confuzie cu românii?

SAR lansase şi o dezbatere în acest sens, cu argumente pro şi contra. Rezultatele au fost însă, fără echivoc: peste 98% dintre cei care au votat doreau revenirea la denumirea de “ţigan”.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

VEZI SI: RECORD! 97 % susținere pentru legea țiganilor!

Acest lucru nu a fost pe placul oamenilor Alinei Mungiu, care au găsit de cuviinţă să şteargă şi sondajul şi orice referire la dezbaterea pe această temă.

VEZI SI: AMENINȚARE – Renunț la cetățenie dacă ROMII nu devin ȚIGANI

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU