NOUTATISOCIETATE

REVOLTATOR: Profesorii Unguri Radicalizează Elevii Secui Prin Educație Separatistă

646x404 2

Agitatorii separatiști lucreaza din greu la destabilizarea României.

La Liceul Palo Imre din Odorheiu Secuiesc, școală de stat din România, finanțată din bani publici, copiii maghiari au învățat pe 4 iunie care este harta Ungariei Mari.
Cu multă implicare cadrele didactice au explicat copiilor că de fapt zona în care sunt ei e a Ungariei și că România ar fi fost mult mai mică și ar trebui pe viitor să fie mult mai mică.

“Cu multă implicare”, profesorii din liceul Palo Imre vor să instruiască următoarea generație de unguri radicali care să refacă granițele Ungariei Mari.

Nu este normal să educi într-o școala de stat copiii în sensul renegării integrității teritoriale a țării în care ești. În mod normal dacă în Harghita mai exista instituții directorul acestei școli ar fi dat afară din învățământ împreună cu profesorii care au participat la așa ceva. Să te apuci tu ca educator să faci o asemenea hartă nu înseamnă decât că vrei să educi copiii în direcția de conflict cu România și românii care ”le-au furat pământul”.

Este de neacceptat așa ceva. Să aduci politica separatistă în școli cu mâna cadrelor didactice. Așa ceva nu este permis în nicio țară din această lume. Așteptăm cu mult interes reacțiile autorităților și desigur luarea unor măsuri atât disciplinare cât și penale…

Un guvern vigilent ar lua măsuri împotriva acestei situații care reprezintă un risc la adresa stabilității naționale.

Soluția?

Demiterea profesorilor separatiști, declararea lor ca fiind persona non grata și trimiterea lor înapoi în Ungaria.

Cât pentru copiii rămași fără profesori, sunt sigur că Ionuț Rusu ar fi mai mult decât încântat să joace rolul de suplinitor. – Sursa: Incorect Politic

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.