REVOLTĂTOR: Premierul Tudose, la Mamaia, despre proteste: O să sugă p…la, eu nu sunt fătălău ca Sorin Grindeanu

Revoltător! Tudose, la Mamaia, despre proteste: O să sugă p…la, eu nu sunt fătălău ca Sorin(Grindeanu). Acestea au fost cuvintele folosite de premierul României când a fost întrebat de Dragnea și Tăriceanu, la Mamaia, cum va reacționa când protestatarii îi vor cere să nu promoveze modificările la legile justiției propuse de ministrul-marionetă Tudorel Toader.

„Ce, mă, voi credeți că eu sunt fătălău ca Sorin? O să sugă p… la-n ploaie, asta o să facă. Eu nu dau înapoi, nu vă uitați așa.”, acestea au fost, mai exact, cuvintele folosite de Tudose.

Conform sursei noastre, pe tot parcursul întâlnirilor de la Mamaia Tudose a fost „gardat” de Șerban Nicolae, care a avut misiunea de a-i explica lui „Terente”, fondul schimbărilor propuse de Toader. La discuția despre care vorbim au participat șapte persoane.

Afirmațiile lui Tudose au venit pe fondul suspiciunilor ridicate de Dragnea, și iritate de Tăriceanu, despre cum va reacționa el cu protestatarii sub geam, la Guvern.

Sursa: Comisarul.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

2 comentarii la „REVOLTĂTOR: Premierul Tudose, la Mamaia, despre proteste: O să sugă p…la, eu nu sunt fătălău ca Sorin Grindeanu

 • 24 februarie 2019 la 18:37
  Permalink

  UN GOLAN – ASA CUM BANUIAM. DE FAPT UITATI CE MUTRA ARE !!!

  Răspunde
 • 6 septembrie 2017 la 18:18
  Permalink

  UN GOLAN – ASA CUM BANUIAM. DE FAPT UITATI CE MUTRA ARE !!!

  Răspunde

Lasa un comentariu