REVOLTATOR: Premierul corupt – VICTOR PONTA – promite mai multe locuri de munca DOAR PENTRU TIGANI!

idiotul-de-ponta

Ieri am publicat un alt material unde Ponta anunta dublarea alocatiilor doar pentru elevii tigani. Azi este timpul sa va prezint alt lucru, o alta mizerie a lui Ponta in defavoarea romanilor:

Victor Ponta a dat asigurări că se vor face în continuare eforturi din partea Guvernului pentru o mai bună integrare a tuturor comunităților tiganesti, atât cu fonduri publice, cât și cu fonduri europene, dând ca exemplu în acest sens dublarea alocației pentru puradei care provin din familii cu venituri reduse sau din sistemul de protecție al statului si mai multe locuri de munca pentru persoanele de etnie tiganeasca, măsură ce va fi adoptată în ședința de miercuri a Executivului.

Citiți și:  Decizia Avocatul Poporului: condiţionarea contractului de muncă de vaccinare, neconstituţională!

Prim-ministrul idiot a efectuat, duminică, o vizită în municipiul Bistrița, ocazie cu care a participat la slujba de sfințire a bisericii greco-catolice “Buna Vestire”, a avut o întâlnire cu managementul companiei Leoni și a inaugurat noul sediu al RAR Bistrița-Năsăud.

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) va încheia luni un protocol de colaborare cu PADR (Partidul Tiganilor) privind susținerea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

Conform unui comunicat de presă al UNPR transmis duminică AGERPRES, protocolul va fi semnat la sediul uniunii de către secretarul general al formațiunii, Neculai Onțanu, delegat în acest sens de către președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, iar din partea PADR, de liderul Dorin Cioabă.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Maninca lumea ce nu trebuie;de ce e corupt? spune concret. locuri de munca? a spus ,doar locuri de munca,nu altceva.Marirea alocatiilor? da pentru 500 de mii de copii si doar atit,mincinosilor! Semanati cu Base.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *