REVOLTATOR: Pedofilul din Poliţie avea un protector ”înalt” la MINISTER! A violat o femeie, dar dosarul a fost „INGROPAT”

Pe cât şocant, pe atât de scandalos! Eugen Stan, pedofilul din Capitală, avea un protector ”înalt” la Minister, care în 2016 i-a ”îngropat” un dosar de viol.

Eugen Stan, poliţistul de la Rutieră care a agresat vineri dimineaţă doi copii, în lift, are un trecut pe cât de şocant, pe atât de scandalos. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că, în 2016, Stan a violat o fată, fiind prins în flagrant de poliţiştii Sectiei 18. Dosarul a fost preluat de Departamentul de Control intern şi toată ancheta a ”murit” acolo. În 2010, acesta a fost transferat de la Jandarmerie la Rutieră, în condiţiile în care toate posturile la Poliţia Română erau blocate şi, în 2008, Emil Boc tăiase salariile şi blocase toate posturile.

Eugen Stan a fost prins şi dus la audieri, luni dimineaţă, recunoscând în faţa autorităţilor fapta comisă.

Bărbatul a fost găsit în această dimineaţă şi a fost săltat de la birou. Mama băieţelului şi a fetiţei a declarat că e în stare de şoc, după a aflat cele întâmplate cele mai noi informaţii în acest caz halucinant. În trecut, Eugen Stan a fost agent de Poliţie Comunitară, a lucrat la jandarmi, iar acum ocupa funcţia de agent în cadrul Poliţiei Rutiere din Capitală. Agentul este la Brigada Rutieră din 20 august 2010.

VEZI SI: DEZVALUIRI HALUCINANTE: Primele declaratii ale politistului pedofil, pana si anchetatorii sunt socati. Detalii despre viata personala a pedofilului

În urmă cu patru zile, el a agresat sexual doi fraţi într-un lift dintr-un bloc situat în sectorul 6 al Bucureştiului.Tatăl micuţilor era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei persoane apropiată familiei.

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat cei doi copii, a fost audiat. Bărbatul ar mai fi fost implicat într-un caz similar în anul 2015. Atunci, agentul de la Brigada Rutieră a agresat trei fete minore. Tatăl uneia dintre acestea a depus plângere la poliţie.

4 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU