REVOLTATOR: Kaufland îi trage în piept pe români cu reducerea TVA! – FOTO

kaufland (1)

Conform noului Cod Fiscal, intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2016, cota taxei pe valoare adăugată (TVA) se reduce de la 24% la 20%.

Că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg a simțit-o un utilizator al rețelei de socializare Facebook, care a fotografiat prețul unui produs pe 28 decembrie 2015, ca apoi, pe 3 ianuarie 2016, când, în mod normal, reducerea TVA ar fi trebuit să intre în vigoare, să constate că prețul era același.

„Așa a redus TVA-ul retailer-ul Kaufland. Suntem țara nimănui!!! Aștept să văd controale la retaileri. Probabil acest lucru se întâmplă la mii de produse. Pe eticheta albastra scrie DUMNEAVOASTRĂ ECONOMISITI 3.2%!!!”, a postat pe contul său clientul revoltat.

kaufland

VEZI SI: Cum ești ‘țepuit’ în supermarketuri și totul e la secret: VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

  1. Astazi am facut citeva cumparaturi la Kaufland Bacau-doar la pasta de dinti si cafea am remarcat preturi mai mici ,in rest aceleasi preturi ca inainte de Anul Nou.O mare pacaleala reducerea TVA….

  2. In toate magazinele din tara s-a intamplat asta nu numai in Kaufland . Chiar unele produse s-au scumpit . :)))

  3. Bine ca le vedeti acum, cand s-a redus la alimente nimeni nu a vazut pacalaleala….

  4. Bateți câmpii. Kaufland a redus prețurile in avans încă din data de 16 Decembrie. Cine e client stie acest lucru. Oricum are cele mai bune prețuri m kaufland si Carrefour unul langa altul. Prefer kaufland deoarece la Carrefour am patit de multe ori ca pretul de la raft sa nu fie același ca cel de la casa dar si pentru faptul ca casiera imi baga produse in plus pe bon( in general fructe exotice la bucata pentru care se introduce manual codul- cam 10 lei bucata era unul odata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.