REVOLTATOR: Facebook, reteaua de socializare evreiasca, A INTERZIS cantecele patriotice romanesti! – FOTO

cantece-patriotice

CANTECELE PATRIOTICE, INTERZISE PE FACEBOOK.

Reteaua de socializare Facebook, de factura evreiasca, tine sa isi bata joc de utilizatori.

Recent, un roman de rand a incercat sa distribuie un link de pe YouTube ce contine o piesa despre Mihai Viteazul. Surpriza! Linkul nu putea fi distribuit (foto sus / sursa: Nazarie Nelu).

Facebook sustine multiculturalismul; cu alte cuvinte promoveaza distrugerea identitatii nationale a fiecarui utilizator.

Majoritatea persoanelor nu isi dau seama ce se ascunde in spatele mizeriei denumita Facebook si continua sa faca parte din multimea indobitocita de mass-media autohtona.

Pentru asta va invitam sa cititi si ce scrie in Biblia evreului Mark Zuckerberg: Citatele SOCANTE din Talmudul EVREIESC

Citiți și:  Prof. univ. dr. Ion Coja: Pentru ca Statul evreiesc Israel să apară au trebuit să moară milioane de ne-evrei

In cazul in care aveti impresia ca acest articol este “o conspiratie” sau o metoda de “prostire” va rugam sa ne precizati mai jos, printr-un comentariu, DE CE SUNT INTERZISE NISTE SIMPLE PIESE PATROTICE tinand cont ca nu-s de tip rasist/sovin/xenofob?

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. un roman obisnuit

    pai nu te obliga nimeni sa stai pe facebook sau sa postezi ceva, aici nu va inteleg….

  2. Foarte trist si adevarat.”Coperta” (facebook) este o adevarata mizerie si din ce in ce mai multi,aleg sa utilizeze aceasta forma de propagare a infectiei,care ascunde o cloaca infernala de manipulatori si uniformizatori de ”intelecte” demi-analfabete.

Lasa un comentariu