REVOLTATOR! Cum este posibil ca un Papă să se cocoațe pe sânge de români?

Venirea papei Francisc al Romei, nu m-ar fi impresionat deloc, dacă nu aş fi citit într-un articol care titra „Jilțul Papei Francisc de la Blaj făcut din lemnul şi gratiile puşcăriilor de la Sighet şi Gherla” următoarele: „Un fotoliu alb făcut din stejar cu gratiile închisorilor prinse în brațele laterale a fost construit special pentru liturghia pe care Papa Fracisc o va celebra duminică la Blaj. Lemnul vechi vine chiar din pușcăriile de la Sighet și Gherla, locul supliciului episcopilor martiri si a sute de mii de români întemnițați de regimul comunist. Dintr-o ușa care păzit ieșirea din celulă a deținuților de la Gherla și un stâlp de poartă de la Sighet, s-a născut tronul arhieresc al Papei Fracisc.”

Și am zis: Cum este posibil ca un Papă să se cocoațe pe sânge de români?

Acest personaj trist ce se vrea Vicarius Fili Dei, în fapt un apostol al globalismului – o ideologie ce are la baza marxismul antihristic – va sfida la Blaj jertfa a sute de mii de români care au pătimit nu pentru globalism, ci, dimpotrivă, pentru Hristos şi pentru neam.

Nu au murit românii ca Francisc să încerce să „vindece schisma antică între bisericile ortodoxe şi catolice” cum scria ziarul New York Times pentru ediția sa electronică, ci au murit românii tocmai pentru identitatea lor românească şi Ortodoxă, au murit tocmai să nu fim „periferie catolică şi europeană”, cum scria același ziar.

Iar cei șapte episcopi catolici, care vor fi beatificați la Blaj, au suferit pentru că nu au vrut să renunțe la imensa avere pe care o poseda Vaticanul în Ardeal și care a fost confiscată de comunişti. Iar, ca să mascheze acest adevăr, a fost mai usor să se prevaleze de suferința miilor de martiri anticomuniști.

„De aceea, când veţi vedea urâciunea pustiirii, despre care a vorbit prorocul Daniel, aşezată în Locul Sfânt – cine† citeşte să înţeleagă! – atunci cei din Iudeea să fugă în munți; cel ce va fi pe casa să nu coboare ca să-și ia cele din casa lui; iar cel din tarină să nu se întoarcă înapoi ca să-și ia haina lui.” (Matei 24, 15-18)

Ai grijă, Francisc, că te arzi!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.