REVOLTATOR: Consiliera lui Iohannis afirma ca religia face oamenii obedienți, timorați, asistați și slugarnici

cons

Consilieră de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale, Sandra Pralong a facut declaratii cel putin deplasate la adresa romanilor.

Anul trecut, Sandra Pralong a fost intrebata despre rolul religiei la scoala. Atunci a spus ca oamenii adevărați nu au nevoie de religie, pentru că aceasta ar forma „docili, adică obedienți, timorați, asistați și slugarnici”. Se pare ca doamna consilier de stat are o parere total diferita fata de marea majoritate a romanilor.

VEZI SI: IOHANNIS VREA LEGALIZAREA CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI: Este greşit să mergem pe calea religiei crestine

Consilierul sustine ca religia imparte oamenii in buni si rai, facand diferenta intre doua valori morale „bine”-„rau”. Intr-o lume care se vrea a fi multiculturala, globalizata, scoala are rolul de a indeparta orice diferente dintre copii. Gresit! Scoala vine sa sprijine orice copil, fie el diferit pentru ca teoretic, este foarte important ca oamenii sa fie diferiti, sa iasa in evidenta cei mai buni, nu sa fie manipulati si sa fie toti la fel. Sandra Pralong mai spunea ca religia nu face decat sa imparta oamenii in tabere.

2 comments

  1. daca exista dumnezeu ? 'm-a intreb de ce a hotarat sa m- a nasc ?? SI DE CE IN ROMANIA ASTA POPULATA DE PROSTI ???

  2. Madame Narcisa Febus, mai pune-te și citeste și alte cărți in afara de religioase că deja radiezi de atâta prostie…și văd ca degeaba îți spun toți și iti aduc argumente, tu insiști…
    De asta am ajuns in halul in care am ajuns cu 3 biserici la 10 locuitori, datorită unor specimene ca matale!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *