REVOLTATOR: Casa familiei care a murit în carnagiul de la Calafat, jefuită de ţigani după accident

Tragedia din Calafat, în care au murit 4 persoane, le-a oferit unor ţigani oportunitatea de jefui locuinţa familiei care a pierit în accident.

Astfel, poliţiştii informează că locuinţa din Maglavit a familiei a fost spartă de hoţi la scurt timp după accidentul de la Calafat.

Anchetatorii precizează că au dispărut mai multe bunuri, dar există un cerc de suspecţi, iar cercetările au fost demarate pentru identificarea făptaşilor.

Uşa casei a fost forţată, nu s-a intrat pe geam, precizează anchetatorii. Fratele proprietarului, şoferul decedat al maşinii implicate în accident, a precizat că, la o primă verificare lipsesc mai multe obiecte din casă, cum ar fi un laptop şi alte bunuri.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Laurențiu Bicu, un fermier din Maglavit, judeţul Dolj, este şoferul Audi-ului Q7 şi capul familiei care a pierit în accidentul de la Calafat.

Potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei excesive, dar şi a unui şofer de TIR bulgar care a parcat mastodontul parţial pe şosea, din accident au rezultat 4 morţi.

În accidentul de la Calafat au murit pe loc bărbatul de 47 de ani (şoferul), o femeie de 38 de ani şi cei doi copii ai bărbatului, un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 14 ani.

„Duminică, 21 octombrie 2018, în jurul orei 02.00, un bărbat de 47 de ani din Maglavit, în timp conducea un autoturism pe DN 56, în afara localității Calafat, către Craiova, din cauza vitezei a pierdut controlul direcției și a intrat sub semiremorca unui TIR staționat, parțial în afara părții carosabile. Conducătorul auto și copiii săi, un băiat de 10 și o fată de 14 ani, alături de o femeie de 38 ani, și-au pierdut viața. Șoferul autotractorului este un cetățean bulgar de 50 de ani, care nu a fost rănit”, precizează autorităţile.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.