REVOLTATOR: „Bunicuta nazistă” bagată in puscarie pentru convingerile sale. Acum ii este refuzata eliberarea conditionată

Ursula Haverbeck

Deși detinutii sunt eliberați în mod obișnuit după ce au executat două treimi din pedeapsa lor, instanța decide să nu o elibereze pe Ursula Haverbeck (91 de ani), care neaga Holocaustul.

BERLIN – Un tribunal german a decis, miercuri, că o „neo-nazista notorie”, in varsta de 91 de ani, care execută o pedeapsă de doi ani pentru negarea Holocaustului nu trebuie eliberata mai devreme.

„Bunica nazistă” Ursula Haverbeck a fost condamnată pentru instigare de către o instanță din nordul orașului Verden în 2017 și a început să-și execute pedeapsa anul trecut.

Haverbeck a afirmat în repetate rânduri că lagărul Auschwitz a fost doar o tabără de lucru. Ea a fost condamnată de mai multe ori, dar a evitat multă vreme închisoarea din cauza unor recursuri îndelungate.

În Germania, oamenii sunt eliberați după ce au executat două treimi din pedeapsa lor. Agenția de știri DPA a relatat insa că instanța de stat din Bielefeld, unde se află în închisoare, a declarat miercuri că a decis să nu o elibereze pe Haverbeck în ianuarie. Nu au fost precizate motivele pentru decizia controversata (probabil au fost presati de jidani).

Prima data a fost condamnată în mai multe rânduri la închisoare pentru că a negat genocidul nazist, când a declarat la televizor că „Holocaustul este cea mai mare și mai susținută minciună din istorie”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu