Revoltator! O banda de TIGANI terorizeaza un cartier din Buzau

tigani-periculosi_verticalnews

TIGANII TERORIZEAZA BUZAUL DE ANI BUNI! CAT SA MAI REZISTAM?

Inca un jaf, in cartierul buzoian Dorobanti, unde zielele trecute o incasatoare a fost victima unei tahlarii, in scara unui bloc. De aceasta data, un profesor nevazator a fost incoltit de trei adolescenti si deposedat de borseta in care avea documentele de identitate si suma de 400 lei.
Victima infractorilor este profesorul Vasile Carapit, de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Buzau. Tocmai terminase orele de la scoala speciala şi, în drum spre casă, a trecut prin piaţa agro-alimentară, de unde s-a aprovizionat cu un bidon de apă şi alimente cât să-i încapă într-o sacoşă.

”Aveam o mână ocupată cu punga şi borseta, iar cu cealaltă ţineam bastonul de nevăzător. Aproape de bloc, am auzit vocile unor copii care mă îndrumau să o iau la dreapta iar eu le-am zis mulţumesc şi că ştiu drumul. Chiar înainte să intru în bloc, am simţit paşii în urma mea apoi m-am trezit că îmi smulge cineva borseta. Am strigat, dar nu era nimeni prin zonă”, ne-a declarat păgubitul.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Profesorul Vasile Carapit a scos telefonul din buzunar apoi a sunat la 112.

”Au venit repede poliţiştii, jandarmii, au patrulat însă nu i-au găsit pe infractori. Este groaznic că se poate întâmpla aşa ceva, mai ales că nu era târziu, era 19, pe un drum principal, strada Dorobanţi. Sper ca aceşti infractori să nu înceapă acum să îi atace pe toţi nevăzătorii, pe care îi consideră pradă uşoară”, ne-a declarat Vasile Carapit.

Potrivit acestuia, după voci păreau a fi trei puşti, de cel mult 14, 15 ani. Din păcate, alte semnalmente nu le-a putut oferi poliţiştilor, din cauza deficienţei sale. Avea în borsetă toate actele de identitate, legitimaţie de handicap, carduri dar şi suma de 400 de lei. Speră ca măcar documentele să-i fie găsite, întrucât sunt extrem de importante în activitatea sa.

Citiți și:  România vs. Croaţia: „Mizerie, bişniţari cu cefele late, fete care merg în urma lor ca nişte căţei şi manele până dimineaţa”

Nu cu mult timp în urmă, tot în cartierul Dorobanţi, o casieră a unei firme de împrumuturi a declarat că a fost tâlhărită pe scara unui bloc. A fost mai întâi înţepată cu un cuţit, apoi deposedată de suma de 7.500 de lei. Autorul infracţiunii nu a fost nici acum descoperit.

Reamintim cititorilor ca majoritatea infractiunilor de acest gen, in Buzau, sunt comise de cetateni de etnie tiganeasca. In plus,  cartierul Dorobanti este cunoscut ca fiind rau famat din cauza acestei etnii.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
George Stoian
George Stoian
6 ani in urma cu

Scene identice s-au petrecut și în cartierul Mihai Viteazu. Veneam de la magazin, cu un pachet în care aveam 0,5 kg. cârnați, când doi puști de etnie romă, mi-au smuls pachetul din mână si au fugit. Am strigat (nu puteam să fug, sunt pensionar) și cu pasul ceva mai grăbit m-am luat după ei. Le-am strigat că îi cunosc, și că o să-i reclam la poliție. Minciuna mea probabil că ia speriat, ptr. că au lăsat pachetul jos și au fugit. Am sunat la poliție, a venit un echipaj și spre cinstea lor, cei doi tâlhari au fost prinși. Am fost duși cu toții la poliție, am dat declarații după care fiind vorba de minori, normal că le-au dat drumul. Mă gândesc că poate ar fi fost mai eficient dacă părinții primeau o amendă usturătoare. Unui vecin, tot pensionar i-a fost smulsă din mână o bacnotă de 100 de lei și tot de minori. Concluzia : făptașii sunt de regulă minori care la nevoie pot fugi repede, iar victimile sunt pensionari sau persoane cu dizabilități.