REVOLTATOR | Arafat A FALSIFICAT datele din ancheta procurorilor ca să-și acopere incompetența

arafat

28 decembrie 2014 – Arafat susține în presă că, în urma unor experimente conduse de procurori, s-a stabilit că victimele accidentului de elicopter de pe lacul Siutghiol nu puteau striga după ajutor;

14 ianuarie 2015 – procurorul general al României îl contrazice pe Arafat și arată că experimentele au susținut contrariul: strigătele victimelor puteau fi auzite de pe mal.

CITESTE SI: ACCIDENTUL AVIATIC: Criminale ARAFAT, vrem DEMISIA! Din cauza ta AU MURIT atatia oameni cu zile

Asta înseamnă, sec, că Raed Arafat a mințit. Și mai grav decît atît, a mințit în legătură cu munca unor procurori într-o anchetă penală. Și a făcut-o public. Ceea ce îmi răspunde la două dintre întrebările pe care mi le puneam acum două săptămîni:

“1. de ce ne dă Raed Arafat date din ancheta procurorilor și nu ne informează direct procurorii?

  1. de ce e mai preocupat Raed Arafat să-i omoare rapid pe cei căzuți în apă (teoria lui Arafat e că, imediat după impactul cu apa, moartea a survenit rapid; sau, dacă nu moartea, atunci o paralizare hipotermică  totală a organismului);”.

Acum e evident de ce dădea Arafat date din anchetă, și nu le furnizau procurorii: pentru că datele procurorilor spun că Arafat minte grosolan.

CITESTE SI: ROMANIA PROSTILOR: VINOVATII au ajuns sa fie declarati EROI

Acum e și mai clar de ce Arafat nu răspunde la celelalte trei întrebări pe care le puneam:

“3. de ce nu e la fel de darnic Raed Arafat să scurgă în presă și date din ancheta referitoare la funcționarea Departamentului pentru Situații de Urgență pe care-l conduce?

  1. de ce nu explică Raed Arafat slaba pregătire a ofițerilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, instituție coordonată de către Departamentul pentru Situații de Urgență condus de Arafat?

  2. de ce nu prezintă Raed Arafat, transparent, într-o conferință de presă, un bilanț al activității sale în fruntea Departamentului pentru SItuații de Urgență și, mai ales, un bilanț al măsurilor luate pentru  schimbarea acestei instituții?”.

Raed Arafat, cinismul la care ai ajuns este odios. Dă-ți demisia acum.

CITESTE SI: JENANT! La nici doua saptamani de la MOARTEA TATALUI in ACCIDENTUL AVIATIC, fiica isi pune poze de pitipoanca!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Avem un Mengele in Romania, pe Basmaluta Arafat.

  2. NU crede nimeni ce crieti…este eviden ca incercati sa ametiti lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *