REVOLTATOR: Alocatiile copiilor celor care lucreaza in strainatate vor fi TAIATE!

s22

O veste proasta care o da iar Presedintele Klaus Iohannis miercuri seara la TVR, a precizat ca alocatiile copiilor cetatenilor romani care muncesc in strainatate vor fi taiate daca acestia vor ramane in Romania, scrie flux24.ro, si infor-diaspora.com.

Aceasta lege va fi pusa in aplicare curand, a mai spus presedintele la postul public de televiziune.

Iar aceasta decizie va fi discutata joi si vineri la Bruxelles in Consilliul European, iar aceste declaratiile a sefului statului roman indica ca este de acord cu aceasta propunere.

Insa discutia a pornit acum un an, dupa ce Marea Britanie si Austria au cerut reducerea alocatiilor primite de copii romani din strainatate daca acestia raman in tara lor de origine.

Se vor discuta joi si vineri in Consiliul European-nota FLUX 24 o adaptare a alocatiei la tara unde traieste copilul. Este evident ca parintii se pot hotari si de aceea este o perioada de adaptare sa spuna: Daca este asa sau nu, noi preferam sa aducem copilul in Spania sau Italia sa primim alocatia integrala’ sau ‘Nu, noua ne este bine si asa, sa lasam copilul in Romania la bunici si primim si o alocatie care este putin diminuata’, deci sa fie clar nu vorbim de o reducere la o valoare infima. Insa toate aceste lucruri trebuie facute, insa, in asa fel incat sa existe o perioada rezonabila de acomodare si fara niciun fel de discriminare, a spus Klaus Iohannis miercuri seara la TVR. (sursa: PadTV)

VEZI SI: Vrei sa devii POLITIST? 10.000 de posturi vacante in MAI. Afla REGULILE aici

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Nu mi se pare corect. .ptr ca cine ia alocatie in Romania a renuntat la alocatia din tara unde sta ..si ptr asta sau adus acte din strainatate cum ca nu ia alocatie in tara respectiva..ptr asta am stat la coada ca sa te votam cei din …DIASPORA. ..rusine ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *