REVOLTĂ în PSD! Ședința CEx îi dă fiori reci președintelui Liviu Dragnea


Liviu Dragnea pierde tot mai mult sprijin în rândul președinților organizațiilor județene înainte de întrunirea următorului Comitet Executiv Național.

Paul Stănescu este liderul informal al nemulțumiților din partid care vor ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate. Din acestă tabără fac parte liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Aceştia caută să obţină majoritatea în rândul organizaţiilor PSD înaintea următorului CEx și să solicite șefului PSD să îşi schimbe stilul de a conduce partidul sau chiar să renunțe la conducerea PSD.

Citiți și:  ALERTA Dezastru pentru PSD! Apare o nouă forță politică în România

Gabriela Firea a trimis, vineri, o scrisoare deschisă colegilor din PSD, în care susţine că nu există un război între ea şi Liviu Dragnea şi că nu îl critică pe liderul PSD pentru că ar vrea să îi ia locul la conducerea partidului sau pentru a-l da afară din PSD.

Firea mai susține că nu dorește să candideze la alegerile prezidențiale și că, în ultimele zile, nu a făcut decât să vorbească despre anumite lucruri din PSD pe care ea le consideră ”nocive pentru partid”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile